Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Temat: Emblemat, znaczek, napis "Alfa Romeo"

Użytkownik Rowerzysta Avatar ryoko
    Mieszka w
    Sosnowiec / Weston Super Mare UK
    Auto
    był : 147 1.6 TS '01 / jest : 159 TI 1.9 JTD '08

Domyślnie

Widocznie słabo szukałem, dzięki
    Pozostaje mi podjechać do ASO i zobaczyć czy różnią sie od tych na klapie, chociaż gdybym już miał to montować to pewnie wywaliłbym pozostałe oznaczenia modelu, bo też nie podoba mi się tak jak jest na tej fotce, którą dałem - za dużo.
    Pzdr.

Użytkownik Romeo Avatar Barus91
    Mieszka w
    Ząbkowice Śląskie / Wrocław
    Auto
    BYŁO: 12xAR BĘDZIE: numer 13 :)

Domyślnie

Cytat Napisał YonasH Zobacz post
    Niech nikt się nie przejmuje za bardzo moim zdaniem, ale dla mnie to wiocha
    Ja się przejmuję ! Bo Cię popieram !

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Ja się przejmuję, że co do niektórych nic nie dociera.
    Dlaczego wiochą ma być nazywanie alfy romeo, alfą romeo, a monicą belucci nie? I oporównywanie do VW na tylnej szybie auta?
    Nie chcę odpowiedzi na te pytania barus91, ale zanim czasem cokolwiek powiecie to spójrzcie też czasem na siebie - nie atakuje, a odpowiadam i po prostu chcę pomocy w poszukiwaniach a nie zbędnych opinii bo nie o tym jest ten temat, bo nie pytam Was co o tym sądzicie, a temat nie jest w dziale Hyde Park.

Użytkownik Maniak resoraków Avatar siapek
    Mieszka w
    W-wa Centralna
    Auto
    147 JTD 16V TI

Domyślnie

Cytat Napisał ryoko Zobacz post
    po prostu chcę pomocy w poszukiwaniach a nie zbędnych opinii bo nie o tym jest ten temat, bo nie pytam Was co o tym sądzicie,
    normalne. ja kiedyś zapytałem się czy da się wyłączyć ABS. To życzyli mi gumowych drzew i pisali przez 3 strony jaki to ja jestem głupi. A chciałem się tylko dowiedzieć jak to zrobić.

Użytkownik Znawca Avatar Wujek
    Mieszka w
    Olsztyn
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.0 16V TS

Domyślnie

Chyba jednak na żaden spot klubowy się nie wybiorę, po co mam słuchać bzdur o swojej Alfie i innych kłótni. Jak na forum takie akcje się dzieją to na żywo dochodzi chyba do rękoczynów.
    Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
    Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
    Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
    Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
    Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
    Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
    Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał Wujek Zobacz post
    Chyba jednak na żaden spot klubowy się nie wybiorę, po co mam słuchać bzdur o swojej Alfie i innych kłótni. Jak na forum takie akcje się dzieją to na żywo dochodzi chyba do rękoczynów.
    wiele osób jest mocnych w gębie ale na spocie będą kolegami
    bywa niestety też i tak że na spocie będą gadać jak z kolegą a za plecami obrobią dupę ( przerabialiśmy to z kolegami kilka lat temu )
    nie przejmuj się i tyle
    więcej humoru i po sprawie

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Etam, na żywo większość z tych narzekających w ogóle się nie pojawia.

Z założenia jest tak że jeśli ktoś coś zmienia w samochodzie to robi to dla siebie a nie by innym się podobało. Część osób jako argument, że trzeba przerabiać tak żeby się innym podobało podaje problemy przy odsprzedaży auta. A ja na to powiem tak - gdybym zastanawiał się nad problemami przy sprzedaży auta to bym nie kupił alfy bo ciężko ją sprzedać. Na pewno nie pod tym kątem dobierałem auto. Swoją alfę mam niecały rok a zdążyłem się do niej na tyle przywiązać, że nie liczę pieniędzy które w nią inwestuję i nie obchodzi mnie to, że ich nie odzyskam przy ewentualnej sprzedaży.
    Ostatnio edytowane przez drift-r ; 23-09-2011 o 07:59

Użytkownik Romeo Avatar YonasH
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Brerrrrra V6

Domyślnie

roko - masz niezdrowe podejście niestety. Musisz się liczyć z tym, że ktoś uzna Twoją "modyfikację" za wiochę i Ci to powie. Może też usłyszysz to gdzieś z boku, na jakimś spocie, gdy rozmawiające o Twoim aucie osoby, nie będą wiedziały, że obok stoi właściciel. Zdecyduj się: albo przejmujesz się głosem tłumu i dopasowujesz się do opinii większości, albo robisz tak jak Tobie się podoba a opinia innych, nieważne jaka jest, nie obchodzi Cię. Mix jest niezdrowy Ja w swoim temacie o znaczku QV zrobiłem wręcz ankietę. Gdyby była przewaga głosów krytycznych - zapewne bym się nie zdecydował. Okazało się inaczej i znaczki już czekają. Zniosę uwagi niezadowolonego ułamka. A Ty?

...brzmienie V6 - bezcenne!

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

No właśnie o to chodzi, że ja wiem co będzie i liczyłem się z tym, że ktoś od razu napisze mi to tu w temacie, ale szczerze nie obchodzi mnie to i tak zniose to - a odpowiadając Wam, nie denerwuje mnie to, że uważacie, że to wiocha, tylko robicie syf w temacie - a jak to ludzie, jak jakiś zobaczy, że ktoś coś napisał (jakiegoś offtopa) - to ten nie chce być gorszy i ciągniecie to w nieskończoność. Przecież widze co się dzieje z innymi tematami.

A uwagi mile widziane są na pewno bardziej na żywo niż na forum, gdzie temat tego nie dotyczy. Gdybym założył temat taki jak Twój, pytając o zdanie i potem próbował uciszyć tych, którzy mają swoje zdanie, to wtedy mógłbyś mówić o niezdrowym podejściu.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Manieq
    Mieszka w
    SS
    Auto
    166 2.4 Collezione

Domyślnie

sorry z góry ale mam wyje. ktocozkimigdzie|pff ja tam nie widzę większej wiochy jak mówienie ,że to wiocha.

Do autora tematu , jeśli byś się zdecydował to na pewno pozbądź się reszty napisów ,ja ich nie posiadam i powiem ,że "ciekawa" opcja a raczej rozwojowa ,stylizując na Brerce można by poprostu innym stylem pisma pocisnąc samą nazwę 147 ale AlfaRomeo też można jak najbardziej
    Jeśli ci to odpowiada to jedziesz z tematem ,jest to tak malutki szczegół zaliczany chyba raczej do "smaczków" jak końcówki wydechu ,czy progi / nakładki metalowe ,-

PEACE4ALL
    PEACE