wiecie za taka kase można ją kupic i doprowadzić do orginalnego stanu na glebie i ładnych felgach![]()
wiecie za taka kase można ją kupic i doprowadzić do orginalnego stanu na glebie i ładnych felgach![]()
W tle rozpoznaje fordon, oś. nad wisłą-z tych okolic samochodu po takim tuningu nawet z zamiarem doprowadzenia do stanu fabrycznego za nic bym nie kupił, mieszkałem w tamtych okolicach i wiem co chłopaki wyprawiają tymi autami...
Timeline: Nissan Sunny Y10 2.0d->Alfa Romeo 156 2.5 V6->Ford Focus mk2fl 1.8 TDCI->Lexus IS200 + Fiat 126p elx
Niema co ukrywac.Gosciu ma talent do zepsucia wierzchniego okrycia autka.Wewnatrz zreszta tez nie lepiej.Jak zobaczylem to dziwactwo bo Alfunia tego nie nazwe to mi rece opadly i plakac mi sie zachcialo.Oszczedze dalszych slow komentarzy i obiecajmy sobie chlopaki ze nie zrobimy czegos takiego naszym perelkom.
A co powiecie na TO Serce sie kraja, jak można tak zniszczyć taki rzadki samochód...
Timeline: Nissan Sunny Y10 2.0d->Alfa Romeo 156 2.5 V6->Ford Focus mk2fl 1.8 TDCI->Lexus IS200 + Fiat 126p elx
witam
rożnie mowią o 155 , że to auto uniwersalne , trochę Alfy ,trochę Tempry trochę Dedry , ale nie przypuszczałem , że spojlery z Calibry też mogą do niej pasować :shock: . I ten element maszyny rolniczej z tyłu . Może to nie 155 tylko składak ciągnika i Calibry właśnie , ktore z dużą prędkością (światła chyba ) spotkały się w sobotnią noc nieopodal tzw. dyskoteki :|?: i pozostały w trwałym związku ?
niesamowite co można zrobić z fajnym autkiem
pozdrawiam
cena jak najbardziej adekwatna
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
ozzy ale mowisz o cenie aktualnej a nie kup teraz?![]()
:mrgreen:Napisał OO__V__OO
Zazwyczaj jesli widze taki tjun to za kierownica siedzi mlody lebek...a taki mlody to przewaznie paluje ile wlezie i zamiast zmienic olej woli sobie nełonka kupic, wiec ja bym nie zwracal uwagi na ten samochod.
Paskudztwo :!: Ale jak widac-komus sie musialo podobac![]()
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
Ale tekst "samochód bardzo ładnie stuningowany" mnie rozp... :mrgreen:
Brzydactwo((