A używał ktoś może Yokohama W.drive V902A?
Pozdrawiam serdecznie
a co myślicie o Nokian WR D3 ? czy do poruszania się w mieście wystarczy ?
156 2.4 175 HP byla,159 Jtdm byla, 159 Tbi ,GT QV 170 HP Blackline ,Gulia Veloce 2.2 Q4
AR 159 Sportwagon Q4 | 3.2 JTS 260KM | 2006r. - Bestia
Była:
AR 156 Sportwagon FL | 1.9 JTDm 140KM | 2003r. - Bella
O Yokohamach słyszałem dobre opinie ale osobiście nie jeżdziłem.
Miałem w Mercedesie na silniku 3.2 w benzynie. Jak była prawdziwa zima, nie dawały rady. Odp. dotyczy Yokohamy, pisze z tel. i dlatego są trochę cyrki...
pozdrawiam, Mariusz / AutoDS Team Poland / Alfa 147 1,9 JTD GTA-look, Alfa 159 SW 2,4 JTDm, Fiat X1/9
Taaaa, dostawczak załadowany po brzegi i na 3.2 benzynie, chłopie ogarnij się. Widziałeś taki silnik w dostawczaku z MB? Pomijam szczepany.
A co do tematu. Ruszyć na tych oponach - masakra. Jak pojechaliśmy w lekkie górki, wsadzałem dwie dziewczyny do bagażnika (swoją i od kolegi z Peugeota pożyczałem...). Zimą jezdziłem z ciężarami ze sztangi w bagażniku (wiadomo, MB lekki tył i RWD), ale to i tak nie pomagało. Na asfalcie z błotem pośniegowym stawiało mnie w poprzek na łukach, podczas gdy np. gość paskiem B na pasie obok poszedł bez problemu - nie dawałem ostro gazu - uprzedzając pytania. Namówił mnie znajomy, co siedzi w Nissanach, bo te opony kiedyś były w tych autach w standardzie i się sprawdzały. Ale model o którym mowa IMO jest nieudany.
A, auto to kupeja z E klasy.
Ostatnio edytowane przez Mor_pl ; 29-09-2011 o 07:14
Sorry, jesli bylo... Czy felgi oryginaly ze 156stki pasuja do 159 ? (szukam 16stek na zime)