Tez mysle ze fele musza byc oryginaly!
Szukam tych od GTA, ale widze ze to nie będzie prosta sprawa
Komentujcie dalej gorila bo nie widzialem zeby ktos mial takiego, a wiec temat ciekawy przez samo zwizualizowanie sprawy![]()
Tez mysle ze fele musza byc oryginaly!
Szukam tych od GTA, ale widze ze to nie będzie prosta sprawa
Komentujcie dalej gorila bo nie widzialem zeby ktos mial takiego, a wiec temat ciekawy przez samo zwizualizowanie sprawy![]()
Te też są ładne i najważniejsze oryginalne![]()
Ja wole 16 jak na te nasze "piękne" drogi i nikt mnie nie namówi na 17![]()
Ale proszę Cie nie mów grill bo od razu mam przed oczami musztarde.
Scudetto
Certamente Anna
Niech tak będzie. Znam hisorię logotypu, ale pomyślałem ze mimo wszystko nie każdy tu zna
Mnie osobiście tez słowo gril kojarzy sie z kielbaskami hehe... aha wyraź swoją opinię, bo twoj głos jak mniemam estetki równiez będzie nieoceniony!
Komentujcie komentujcie bo narazie widze że zwolenników takiej opcji jest niewiele mniej niż przeciwników a to porzadna ankieta!
JaTuNu te felgi nie są złe., ale te koliste z GTA są hmm... super superi to mnie skłania do poszukiwań.
Widziałem też w Katowicach fajnie zrobiona alfe na felgach 18 ale nie wiem czy to pogladowo było i czy cos tam nie obcierało.. hmm bo wygladało ajkby jednak troche obcieralo na nierownosciach...
nie wiem tez czy da sie na takich dużych jezdzic po polskich drogach, bo przeciez już 17ki bywaja problemowe... No ale napewno da się założyc i wizualnie to wygląda przez duze W![]()
Ostatnio edytowane przez rYKU ; 28-09-2011 o 18:12
korzen, to jest AR od socika![]()
widzialem to zdjecie gdzies w necie ale zrobione nocą i wyglada interesująco jako zabieg estettyczny bo z takim czymś nie wolno jeździć. tak samo jak z niebieskim podświetleniem na aucie ktore jest zarezerwowane dla policji itd
mandacik pewny także sens wg mnie dyskusyjny i zarezerwowany tylko dla koneserów niestandardowych bajerów!
Jak sie ktos naogladal Nieustraszonego to i z AR zrobi KITaTez widzialem w Suścu.
Ryku - jestes na forum alfaholikow i tu kazdy wie co to scudetto.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Naogladalem sie naogladalem;p a to podswietlanie to kwestia niedzielnych nudow;p ale mi sie podoba;p