Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Ja mam pastelowy Biancospino,ale dopiero do miesiąca,poczekamy zobaczymy (ale jest śliczny)![]()
Trasa Wodzisław Sl.-St.Tropez-Monaco(F1)-Wodzisław -3468km średnio 8,9l/100 przy 130-150km/h ,12h w fotelach dało rade
1,5 roku i jest fajnie.
Dzisiaj podczas zmiany pasa ruchu usłyszałam dziwne stuknięcie ( jakby uderzenie młotkiem- ale nie metaliczne tylko takie "głuche"). Koła były delikatnie skręcone i przyśpieszałam. W pierwszej chwili myślałam, że ktoś mnie stuknął ale wokoło nie było innego samochodu. Ten odgłos był taki jakbym na coś najechała, ale na kierownicy nie czułam uderzenia i nie widziałam niczego na jezdni. Czy powinnam udać się z czymś takim do serwisu? Pomocy!!! Co to może być!!!
moze po prostu cos bylo na drodze ?
..... powered by www.cinsoft.pl
Może to nic poważnego. Będę obserwować czy coś takiego się nie powtórzy.
Nie powiem, było to bardzo dziwne i napędziło mi stracha, bo wcześniej nic takiego mi się nie przytrafiło.
Dziękuję za odpowiedź.![]()
Witajcie,
Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Mito od dwóch dni, i może dlatego też mam mały problem z .... bagażnikiem, nigdzie na forum nie mogę znaleźc czegoś na ten temat. Nie mogę go otworzyc, klikam na pilocie, migają 2x kierunkowskazy, naciskam na logo i nic
. wiem że może to banalne, ale zgłupiałem i nie wiem jak go otworzyc
, nie chcę składac kanapy bo nie wiem czy dostanę się do dzwigni mechanicznej, w instrukcji nic nie ma. proszę o pomoc