W sklepie ramki są bez kończynki.
W sklepie ramki są bez kończynki.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ehh w Anglii zostawiało się rower na ulicy oparty o płot na kilka godzin w nocy i nikt go nie dotknął, a tu auto strach zostawić.. :/
Jak nie zgłosiłeś, to na pewno policja się do Ciebie zgłosi jak coś takiego będzie miało miejsce
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:15 ----------
Wiem, że w sklepie są bez koniczynki (teraz)Ale nie wiem czy nie było kiedyś wypustu z koniczynką
Chociaż muszę przyznać, że pierwszy raz widzę takie![]()
Czyli się wyjaśniło.
To napisz następnym razem w temacie, że Ci tablice gwizdnęli, a nie ramki.
ludzie ojcu gwizdneli tablice ktora byla na 4 nitach do auta przybita ze tak powiem. nic tylko uciekac z panstwa mimo ze sentyment jest do niego
Niestety wszędzie jest pełno Polakówtaka już nasza cecha narodowa - Polak = pijak i złodziej. Kuzynce w Holandii mieszkanie opierdo..ili Polacy, kumpel po przybyciu do NYC już na lotnisku usłyszał "uważaj na swoich", tak że świat się na nas poznał. Sam jak byłem kiedyś na delegacji we Włoszech wstydu się nażarłem jak tzw. koledzy zerzygali Pompeje po pijaku.
Już wiemy, że ojciec miał na 4 nitach. Wiemy. Nie musisz powtarzać.
Nie przesadzajcie, u mnie na osiedlu rok temu widziałem ogłoszenie w miejscowym sklepie: "Znaleziono rower ...(krótki opis)... właściciel proszony o kontakt (tu nr. tel.)"
Jak wszędzie, są wandale wśród nas i narodowość ma tu drugorzędne znaczenie.
PS
Na tym samym osiedlu ktoś mi urwał znaczek Alfy tylni... nie ma reguły.
ruszczu Alfa 156 3.0 ...