Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Temat: GRIL w chrowmie - co myslicie?

rYKU
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał SocikZero4 Zobacz post
    Naogladalem sie naogladalem;p a to podswietlanie to kwestia niedzielnych nudow;p ale mi sie podoba;p
    aa to u ciebie widzialem chyba. ta fotka z avatara.
    jedni wkladają podtlenek azotu inni zakladaja fele 18 cali a jeszce inny robia sobie dodatkowe swiatełka... rzecz gustu.
    to tak jak z tym scudetto ktore mam w swoim wozie od zakupu.
    tez wzbudza kontrowersje dlatego wrzucilem na forum bo sam nie wiem co myslec o tym...

no ale moze jesze ktos cos powie o tej modyfikacji z tematu??
    ...
    wiedzialem ze z czyms mi sie to kojarzy...
    Oglądaliście milczenie owiec?
    Moze nie idento jak ta maska ale chyba robi troche podobne wrażennie co? hee

Anka Cyganka
    Gość

Domyślnie

Wedlug mnie moja 159 to dzielo doskonale i skonczone.
    I nie mam zamiaru nic przy niej zmieniać

Użytkownik Alfa i Omega Avatar korzen
    Mieszka w
    Bangor/North Wales
    Auto
    byla Alfa romeo 147 1,9jtd, bedzie ...?

Domyślnie

... ale mi sie podoba;p
    Mi też ogólnie + za całokształt
    Patrz w lusterka, sprawdź dwa razy - Golfy są wszędzie!!

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Naogladalem sie naogladalem;p a to podswietlanie to kwestia niedzielnych nudow;p ale mi sie podoba;p
    No ja też się naoglądałem . Jest spoko, a jeszcze bardziej spoko są lusterka .

Ja żałuję, że w Suścu nie było czasu by dokładniej obejrzeć niektóre alfy, a pewnie byłoby warto. No ale nic straconego - za rok, a może wcześniej, da się to nadrobić.

rYKU
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Anka Cyganka Zobacz post
    Wedlug mnie moja 159 to dzielo doskonale i skonczone.
    I nie mam zamiaru nic przy niej zmieniać
    spoko ale nie pytałem o twoją tylko o to co mi zafundowal poprzedni wlasciciel i co mozna w sumie nazwac grilem
    o designie moglibysmy pogadać, bo tak jak 159 wyglada na kompletną to jak zauwazyl kolega johhnybravo (czy jakos tak podobnie - nie pamietam gdies to czytalem w jakimś swieżym poście), wnętrze julietty daje poczucie niedosytu...

robienie modyfikacji na gotowym projekcie to generalnie śliska sprawa bo czasem jedna linia, element, dodatek psuje projekt całości i trzeba przerabiac wszystko od nowa... skąds to znam... zawodowo zajmuje sie pojektowaniem... niestety jeszcze nie samochodów ale moze kiedys powitają mnie w Giugiaro

JohnnyDeformer
    Gość

Domyślnie

nie przejmuj się tym co mowią inni. jeeżeli tobie podobaja sie mody poprzedniego wlasciciela to sobie tak zostaw.

wg mnie nie wygląda to źle, a w alfie ver po face lifcie tez jest motyw kratki na scudetto.
    przez tą zmianę nie wyrzucasz całkiem kratki która już jest tylko uwidaczniasz szprychy które tez tam juz są.

jednym podoba się tak i nnym siak
    ale nie dziw się że, z tego co widze narazie wiekszosc tutaj mowi ci zeby nie zmieniać oryginału

rYKU
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał JohnnyDeformer Zobacz post
    nie przejmuj się tym co mowią inni. jeeżeli tobie podobaja sie mody poprzedniego wlasciciela to sobie tak zostaw.

wg mnie nie wygląda to źle, a w alfie ver po face lifcie tez jest motyw kratki na scudetto.
    przez tą zmianę nie wyrzucasz całkiem kratki która już jest tylko uwidaczniasz szprychy które tez tam juz są.

jednym podoba się tak i nnym siak
    ale nie dziw się że, z tego co widze narazie wiekszosc tutaj mowi ci zeby nie zmieniać oryginału

spoko nie dziwie sie. poprostu chcialem poznać opinie staryh alfistów
    wiem wlasnie ze w nowszej alfie jest kraciaste scudetto dlatego wlasnie jak pisalem, mam ambiwalentne odczucia i nie wiem czy zmieniac czy nie, bo jest to pewne nowum...
    a jak to z nowum bywa,zwykle jest krytykowane, a pozniej moze się przyjąć i inni też zrobią sobie taki
    troche się zawiodłem bo myślałem że jako coś czego jeszcze nie było (przynajmniej ja nigdzie nie widziałem) będzie interesujace do komentowania a tu pare osób raptem hmm...

kubex
    Gość

Domyślnie

Nie chciałem zakładać nowego tematu, a pytanko mam odnośnie grilla. Na allegro jest grill czarny z siatką do 147 przedlifta. Macie może jakieś zdjęcie jak to wygląda na samochodzie ?

z góry dzięki

JohnnyDeformer
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał kubex Zobacz post
    Nie chciałem zakładać nowego tematu, a pytanko mam odnośnie grilla. Na allegro jest grill czarny z siatką do 147 przedlifta. Macie może jakieś zdjęcie jak to wygląda na samochodzie ?

z góry dzięki
    widze ze nie czytales tego posta.
    scudetto nie grill. Scudetto!

jak będziesz na tym forum pisał "gril" to nikt ci nie odpowie - co najwyżej zapyta kiedy i gdzie go organizujesz żeby wpaść z kiełbaskami

rYKU
    Gość

Domyślnie

spotkałem koleżankę i nie omieskałem zrobic foty jej samochodu bo ma taką samą wersję.
    takze zarzucam Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	test1.jpg
Wyświetleń:	225
Rozmiar:	92.2 KB
ID:	35625Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	test3.jpg
Wyświetleń:	243
Rozmiar:	98.9 KB
ID:	35626swieze fotki porownujące scudetto tradycyjne i to które dostałem w spadku po poprzednim wlascicielu.
    co myslicie?