Powiedz mi w jaki sposób udowodnisz gościowi, że gdybyś nie wjechał w krawężnik to wjechał byś w Niego ?
heh mialem podobną sytuacje, jechałem expresową drogą zima, gość wyskoczył z pasa zjazdowego na drogę tuż przed moją maską efekt nagłe hamowanie gołoledź poślizg próba manewru nic nie dała, rów, dachowanie, gość zwiał :/ dobrze że nikomu się nic nie stało, no i na koniec jakby nie mniej problemów przyjechała policja i wlepiła mandat 300zl
Było AR 145 Boxer 1,6---> Blu Inca AR 147 JTD 1,9 115KM +
Ale nie ma o czym dyskutować co by było jakby było, sprawa zakończyła się prawie dobrze wszyscy cali. A co możemy wymagać od chłopa w E-36, jakby nie był prostakiem to by nie jeździł takim autem, a od prostaków nie da się wymagać zbyt wiele, trzeba na nich uważać i tyle.
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
E36 ma raczej taką samą opinię jak CalibraMoże i to są dobre auta, ale mają pecha do właścicieli, którzy postarali się o taką opinię dla tych aut
![]()
Spokojnie Koledzy, 156 tez w coraz lepsze ręce wpadają![]()
jest szansa zeby udowodnić... ostatnio jest to popularne... trzeba zamontować taką onboardowa kamerke i nagrywać jak sie jedzie... w razie W to mamy niezbite dowody.