Strona 31 z 71 PierwszyPierwszy ... 212223242526272829303132333435363738394041 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 704

Temat: forumowo - poznański znak rozpoznawczy

Użytkownik Świeżak Avatar M A R I O
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.8 TS, Alfa Romeo 159 2,4

Domyślnie

kolega "Wiertło" mi odpisał wrzucam treść odpowiedzi
    Cześć!

piszesz że chcecie lepić to na lusterka, nie bardzo sobie wyobrażam gdzie to ma być dokładnie nalepione, lusterka w naszych bellach są dosyć mocno obłe i niewielkie.

1.jaka wielkość mają mieć nalepki
    2. technika jej wykonania - ma być ona na folii bezbarwnej zamknięta w prostokącie, na folii białej także prostokątna czy wycięta po kształcie, bo wtedy składałaby się ona z kilku elementów, np flaga była wydrukowana na folii białej, a pozostałe napisy i "grill" wycięte na folii ploterowej czerwonej bądź w innym kolorze
    2. ramka czarna jest obowiązkowa czy to tylko obrys w projekcie?
    3. każda nalepka ma być spersonalizowana z indywidualnym nickiem?

daj znać wtedy będę widział jak do tego podejść, bo najprościej ktoś Wam pewnie to zrobi że na folii zadrukuje treść i flagę i odda prostokątne nalepki - z tego efektu raczej nie będziecie zadowoleni, ewentualnie jeszcze można pobawić się w wycinanie zadrukowanej foli po obrysie.

Pozdrawiam,
    Wiertło!

Użytkownik Romeo Avatar 1990mb
    Mieszka w
    Jarocin/Poznan, Poland, Poland
    Auto
    [Była] Alfa Romeo 145 TD 96 r.; [Jest] Alfa Romeo 147 07 r. 1,6 T.S. ; Alfa Romeo 145 1,9JTD++ 99r.

Domyślnie

Cytat Napisał M A R I O Zobacz post
    piszesz że chcecie lepić to na lusterka, nie bardzo sobie wyobrażam gdzie to ma być dokładnie nalepione, lusterka w naszych bellach są dosyć mocno obłe i niewielkie.

1.jaka wielkość mają mieć nalepki
    2. technika jej wykonania - ma być ona na folii bezbarwnej zamknięta w prostokącie, na folii białej także prostokątna czy wycięta po kształcie, bo wtedy składałaby się ona z kilku elementów, np flaga była wydrukowana na folii białej, a pozostałe napisy i "grill" wycięte na folii ploterowej czerwonej bądź w innym kolorze
    2. ramka czarna jest obowiązkowa czy to tylko obrys w projekcie?
    3. każda nalepka ma być spersonalizowana z indywidualnym nickiem?

daj znać wtedy będę widział jak do tego podejść, bo najprościej ktoś Wam pewnie to zrobi że na folii zadrukuje treść i flagę i odda prostokątne nalepki - z tego efektu raczej nie będziecie zadowoleni, ewentualnie jeszcze można pobawić się w wycinanie zadrukowanej foli po obrysie.

Pozdrawiam,
    Wiertło!
    ad. naklejki mają być naklejane na maske nad lewą lampę- Ustanowe
    ad1. o wielkości też była mowa, umówiliśmy sie na ok 20 cm (długości)
    ad2. czarna ramkę wprowadziliśmy do projektu z powodu różnych kolorów lakierów, zeby naklejka sie nie zlewała
    ad3, na temat spraw techniki wydruku sie nie wypowiada, bo sie na tym poprostu nie znam
    ad4. nick miał byc takim 'smaczkiem' w naszych naklejkach ( choc niektórzy chca bez) , jeszcze do ewentualnego przemyślenia

to tyle ode mnie
    Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
    Chętnie pomogę
    Szczegóły:
    http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105

Użytkownik Alfa i Omega Avatar siwulec82
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.0 TS (150 KM)

Domyślnie

1990mb widze ze trzymasz ręke na pulsie dziwne wszystko opisane w temacie a tu takie błędy długośc 20 cm wysokosc tak by wszystko było ok ktos pisal juz ze 6 cm jest ok jaki wydruk nie wiemy gdybysmy wiedzieli sami moze bysmy sie za to zabrali ma byc zewnetrzna i zeby nie blakla i podczas deszczu czy kapieli nie odpadła Greciu mialeś zalatwic drukarnie i co??? ja od poniedzialku bede mial ranne zmiany i wiecej czasu to pojezdze po drukarniach spisze liste i zabieram sie do roboty!!!!
    MY LIVE
    MY ALFA....

Użytkownik Romeo Avatar Greciu
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał siwulec82 Zobacz post
    1990mb widze ze trzymasz ręke na pulsie dziwne wszystko opisane w temacie a tu takie błędy długośc 20 cm wysokosc tak by wszystko było ok ktos pisal juz ze 6 cm jest ok jaki wydruk nie wiemy gdybysmy wiedzieli sami moze bysmy sie za to zabrali ma byc zewnetrzna i zeby nie blakla i podczas deszczu czy kapieli nie odpadła Greciu mialeś zalatwic drukarnie i co??? ja od poniedzialku bede mial ranne zmiany i wiecej czasu to pojezdze po drukarniach spisze liste i zabieram sie do roboty!!!!
    Z całym szacunkiem, drukarnia wykonała pierwszy projekt, zrobią wydruk w weekend i przykleję u siebie. Wtedy nastąpi decyzja podoba się lub nie.
    Jeżeli masz drukarnie, która rzuca wszystko bo chcesz mieć projekt dla naszych AR to świetnie. Mój znajomy ma duże projekty i nie rzuci wszystkiego bo ja chcę ok 30szt. naklejek, zrobi to ale chwilę to trwa. Ja nie mam w domu odpowiednich maszyn do druku więc tego nie przyspieszę, jeżeli ktoś mnie wyprzedzi okej, problemu nie będzie i tyle.
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Użytkownik Romeo Avatar 1990mb
    Mieszka w
    Jarocin/Poznan, Poland, Poland
    Auto
    [Była] Alfa Romeo 145 TD 96 r.; [Jest] Alfa Romeo 147 07 r. 1,6 T.S. ; Alfa Romeo 145 1,9JTD++ 99r.

Domyślnie

Cytat Napisał siwulec82 Zobacz post
    1990mb widze ze trzymasz ręke na pulsie
    no staram sie

Cytat Napisał Greciu Zobacz post
    Z całym szacunkiem, drukarnia wykonała pierwszy projekt, zrobią wydruk w weekend i przykleję u siebie. Wtedy nastąpi decyzja podoba się lub nie.
    Jeżeli masz drukarnie, która rzuca wszystko bo chcesz mieć projekt dla naszych AR to świetnie. Mój znajomy ma duże projekty i nie rzuci wszystkiego bo ja chcę ok 30szt. naklejek, zrobi to ale chwilę to trwa. Ja nie mam w domu odpowiednich maszyn do druku więc tego nie przyspieszę, jeżeli ktoś mnie wyprzedzi okej, problemu nie będzie i tyle.
    nie no spokojnie, myśle ze nikomu nie chodzi o dwa dni. Spawy juz sa dosc zaawansowane wiec czekamy na druk. Nie bedzie kazdy sobie osobno czegos ombinował bo to nie ma sensu. I tak wielki szacun ze chciało ci sie tym zajac
    Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
    Chętnie pomogę
    Szczegóły:
    http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105

Użytkownik Alfa i Omega Avatar siwulec82
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    Alfa Romeo 156 2.0 TS (150 KM)

Domyślnie

Cytat Napisał Greciu Zobacz post
    Hej nie o to mi chodziło tylko zrozum nas tutaj że zaoferowałeś pomoc i nagle cisza wystarczy napisać chłopaki kumpel się tym zajmie tylko ma w ch...j roboty musimy poczekać i jest wszystko jasne. Teraz już wiemy co i jak wiec czekamy. pozdro i się zaraz tak nie denerwuj

---------- Post added at 10:19 ---------- Previous post was at 10:15 ----------

Cytat Napisał bsq Zobacz post
    ja sie pisze na wersje czerwona, ale 50% wielkosci jakby cos. Jako dawca projektu mam rabat?
    nie ma 50% wielkosci czy 100% bierze się taka jaka jest i juz beda dwa kolory czerwony i czarny i tak juz kombinujemy z nickiem i bez bezsensu. Idea taka bysmy mieli to sammo wszyscy a juz wymyslanie
    MY LIVE
    MY ALFA....

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Raina
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    AR 147 1.9jtd '01

Domyślnie

Czekamy z tymi drukarniami
    licze na szybką odpowiedz i chce widzieć efekty w końcu !
    z checią nalepiłbym już na moją Belle !
    Była: Alfa Romeo 145 1.4 bx '95
    Jest: Alfa Romeo 147 1.9 jtd
    Moja 147!

Użytkownik Romeo Avatar cima&paula
    Mieszka w
    Poznan
    Auto
    alfa 164 tb v6 ;)

Domyślnie

koniec klutni czekamy na pierwszy model od grecia

---------- Post added at 15:51 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

jeszcze zapytam kolegi tomka z forum moze on sie podejmie druku

---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

wiec juz mowie stwierdzil ze drukowana szybko wyblaknie i lepiej jest zrobic z roznych kolorow foli sprobuje zrobic wzor i wrzuci zdjecie

Użytkownik Romeo Avatar _tomek_
    Mieszka w
    tychy
    Auto
    Mieczysław i Julia

Domyślnie

Cytat Napisał cima&paula Zobacz post
    koniec klutni czekamy na pierwszy model od grecia

---------- Post added at 15:51 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

jeszcze zapytam kolegi tomka z forum moze on sie podejmie druku

---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

wiec juz mowie stwierdzil ze drukowana szybko wyblaknie i lepiej jest zrobic z roznych kolorow foli sprobuje zrobic wzor i wrzuci zdjecie

zrobie projekt i po weekendzie wstawie foty jakby to wygladalo

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Raina
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    AR 147 1.9jtd '01

Domyślnie

No to czekamy na odpowiedz !
    może w końcu jakieś konkrety !
    Była: Alfa Romeo 145 1.4 bx '95
    Jest: Alfa Romeo 147 1.9 jtd
    Moja 147!