widziałeś tą Alfkę ? jezdziłeś nią ? mozesz coś o niej napisać ?Napisał Garos
![]()
widziałeś tą Alfkę ? jezdziłeś nią ? mozesz coś o niej napisać ?Napisał Garos
![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
niestety nie,nie ma mnie w PL i szkoda ponieważ bardzo chętnie bym się nią przejechał i posmakował.Zawsze ten znajomy sprzedawał auta bardzo zadbane,od dawna sprowadza zza granicy i pojęcie ma.Napisał fr33
... a to moja historia AR : 155 2.0 TS, 164 3.0 V6, 166 2.4 JTD
ok, pogadam dzisiaj z bratem. do kupna jeszcze troche zostało ale jak do tej pory jej nie sprzeda to podjedzimy zobaczycNapisał Garos
do łodzi daleko nie jest
![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
Piękna to ona rzeczywiście jest, jak każda 166. Ale cena lekko podejrzana, nie ma cudów, perełka by tyle nie kosztowała.Napisał Garos
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
No kolego mnie też nie za bardzo się podoba ta cena, szczerze mówiąc sam sprzedaję właśnie moją 166 rok 99 silnik 3.0 i chcę za nią dostać 23 tys.
http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4444652
Ale cóż może będziesz miał szczęście i dobrze trafisz.
Jeszcze jedna rzecz, może mi się wydaje ale te światła w rzeczonej alfie świecą raczej jak soczewki, w sumie lepsze moim skromnym zdaniem. Ale proszę o opinię fachowców z forum
Taaa, już to widzę... nie ma siły. Auto koniecznie do gruntownego sprawdzenia: ścieżka diagnostyczna+komp+100km na różnych drogach. I dopiero wtedy się cieszyć można. Bo albo warto kupić albo uciekać lepiej :mrgreen: W obu przypadkach powód do radości.Napisał luki166
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
ozzy, uważasz że to za drogo???????? że Alfa nie może tyle kosztować?? czy żle cię zrozumiałem?
Ja mam wszystko robione na bieżąco, właśnie wymieniałem całą zawiechę z przodu a co do ścieżki diagnostycznej to nie mam z tym żadnego problemu. Mogę spokojniutko pojechać tym autem na każde ASO czy do jakiegokolwiek mechanika i wiem z góry jaki byłby wynik tej KONTROLI......Nie wiem może jestem naiwny, ale uważam że alfa to nie jakaś KIA czy inny szajs żeby sprzedawać ją za gówniane pieniądze tylko dlatego że handlarze ciągną szrot i sprzedają za bezcen....Ale co ja tam wiem
Źle mnie zrozumiałeś luki166, ja z tego "szczęścia" za ~16500zł się nabijam:Napisał luki166
http://moto.gratka.pl/tresc/alfa-rom...8c8637ba68&s=1
Do niedawna miałem 166 3.0 i wiem ile kosztuje serwisowanie, że zadbana kosztuje pomiędzy 20 a 25 tyś.
Twoja cena jest realna. Ale 16500zł "okazja" ? Bez jaj. Moim zdaniem podpucha. Mina.
Szukanie 166'stki mam już przerobione. Chętnie pomogę każdemu, mam doświadczenie
I nikt mi nie wmówi, że trafiają się okazje. Owszem, można znaleźć auta zza granicy w świetnym stanie o 2000-3000zł taniej, ale opłaty za rejestrację w Polsce zjedzą tyle. A okazja to się trafia jak wujek albo kuzyn sprzedaje, znacie poprzedniego właściciela i wiecie jak auto było serwisowane.
ozzy, A już się przestraszyłem że tendencje na forum są malejące i przestajemy doceniać cuda którymi jeździmy...... pozdrawiam