miała być świnia na ogniu zrobiona i nie była.... wiec za wiele nie straciłem:-)
miała być świnia na ogniu zrobiona i nie była.... wiec za wiele nie straciłem:-)
choc bylem tylko chwilunie sam ale tez dzieki za kielbachenapewno duzo mnie ominelo ale jeszcze to odbijemy
Pozdrowienia dla Gospodarzy
Michu a ze nie bylo świni to nie znaczy ze nie straciles wiele .... wrecz przeciwnie straciles bardzo duzo ... nie byles w towarzystwie Team-u Piłanajlepszym towarzystwie jakim mozna sobie wymarzyc
![]()
Czy ty nie byłeś w poprzednim życiu dyplomatą lub politykiem? Świnia miała być dla Ciebie a że miało Cię nie być to i świnia hasa sobie po polu. Nie odwracaj kolejności.....
Minuuuuuus od władz klubu za nieobecność, a żeby się z powrotem wkupić - garnek karkówki made in Żona.
Pozdrów najlepszą kucharkę w klubie....
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Kto z pch jezdzi 156 w sedanie na ramach oprocz slavola ?;p i w pile czerwona 147, na ramkach alfaclubu ? (nie turtil) Ktos sie orientuje ?
truli jest z okolic buszmena to napewno nie on i ma ramki alfocholicow
no miała być impreza w kołobrzegu. juz żeśmy szykowali koryto ale jakos sie roseszło po kościach. ale nie martwcie się jeszcze do was wpadnę nie raz w tym roku choćby na spot a w niedzielę 16.10 na torze poznań jest impreza bravo cup. organizuję ją kolega z fiat bravo klubu z piły ten co był na karkówce u nas pamiętasz?? takim białym bravo jak macie ochotę to wpadnijcie
pozdro ode mnie a kucharka gwoli przypomnienia ma swoje konto na ah a więc niech sama pisze za siebie:-)
helo jestem ciekawy kto miał takiego kiepskiego cela z wiatrówki i zamiast w tarcze to mi podziurawił przewód nawadniający moj żywopłot ten co leży pod bramą kurcze same straty karol nie pozwól im zabierac wiatrówki do ciebie na parapetówe bo będziesz musiał szukać nowego lokum pozdrawiam
napewno ty a zganiasz na nas![]()
jutro stanardzik 15 na lotnisku mam nadzieje ze wszyscy sie pojawia bo dawno na lotnisku sie nie spotykalismy