Pozdrawiam kolegow spotkanych dziś w Cieszynie, Czarna 156 SW pod pogotowiem, Szara 156 pod Szpitalem i czerwona 156 w okolicach sądu. Rejestracji nie pamietam gdyz bylem zagadany przez telefon![]()
Pozdrawiam kolegow spotkanych dziś w Cieszynie, Czarna 156 SW pod pogotowiem, Szara 156 pod Szpitalem i czerwona 156 w okolicach sądu. Rejestracji nie pamietam gdyz bylem zagadany przez telefon![]()
Pozdrawiam kierownika czerwonej przedliftowej AR 147 na rejestracjach SMI, któremu dzisiaj machałem (bez wzajemności) około 14:00 na drodze między Katowicami, a Mikołowem.
wiedzmaka pozdrawiam i jego samolotktóry ma pod maska
![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Panowie czarna 159 na fajnych felach dziś koło godz 16 jechała w stronę K-ce od strony Tychów konkretnie przed wzgórzem św. Anny mrugałem i wydaje mi się że ktoś mi odmrugnął?
Poza tym dziś jak "łoś" każdemu kierowcy Alfy mrugam i zero odzewuAle może to dlatego że to akurat z nimi już rano widziałem się u mechanika
![]()
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 widzianej dzisiaj około 9.15 w Bielsku na rondzie na ul. Komorowickiej niedaleko sklepu "Motoryzacja". Wydawało mi się, że ramki były chociaż na rondzie ciężko dojrzeć![]()
pozdrowienia dla Darknes-a dziś przed 8 na Dekerta![]()
Kolegę w ciemniej 147 niedaleko targu w DG dziś ok 16.05 pomachane odmachane
I kierownika 147 też ciemnej z rej GW?? 2.0 od centrum DG do świateł na Będzinie![]()