aby sprawdzic tematu danego uzytkownika wchodzi sie wjeggo profil i jest zakładka krtóra sie klika, tematy uzytkownika, tam sa wszystkie tamty twarte przez niego...
aby sprawdzic tematu danego uzytkownika wchodzi sie wjeggo profil i jest zakładka krtóra sie klika, tematy uzytkownika, tam sa wszystkie tamty twarte przez niego...
no ale jak to mówią człowiek na błędach się uczy
---------- Post added at 20:26 ---------- Previous post was at 20:25 ----------
ooo...nawet o tym nie wiedziałem ...dzięki![]()
i tak dla scisłosci nikt nikogo w balona nie zrobił, nic nie zatajałem, jakbym miał cos na sumieniu to nie udzielał bym sie tertaz i kasował bym historie auta,. chociazby to ze dostała strzała w przód w prawy bok...wszystko jest czarno na białym
no i w tył...cała klapa była robiona....wszedzie wychodzi ruda...no ale ją zrobię albo kupię nową...może dostanę w tym samym kolorze...
---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:42 ----------
w po drugie w przód i prawy bok to jest na forum a w tył nic nie ma...a na klapie wszedzie ruda sama z siebie by się nie wzieła....no ale to przy kupnie widziałem...
![]()
o tyle nic nie wiem, wychodzi bo za mojej kadencji były robione zaprawki...
Ja Ci mogę sztukę ze spoilerkiem Zendera i trzecim światłem stopu pogonić, jak Ci się nie pali - tylko że w kolorze Rosso 130 pod lakierowanie
A co do stanu silnika, mi też w głowie się kontrolka zapaliła, że coś kojarzę:
http://www.forum.alfaholicy.org/145_...m_silniku.html![]()
Ostatnio edytowane przez Rzmudzior ; 05-10-2011 o 19:59
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
własnie apropo tej kontrolki, pomogła zmiana oleju:p
nie wykluczam może i była robiona dlatego wychodzi...o ale nawet jak była robiona to ktoś się nie popisał...a co do kupna klapy to napewno nie w tej chwili i najbliższym czasie bo fundusze....najszybciej jak bym kupował to po nowym roku
![]()
Z tego co wiem to kolega Nero nie oszczędzał i Alfa dostawała to czego chciała. Nie czytałem całego tematu ale wiem że Arek nie jest oszustem i dbał o auto jak mało kto. Nie rób mu obciachu na forum tylko zrób tą klapę porządnie i wtedy będziesz miał spokój .
jaki tam obciach , tez bym się wkurzył jak miałbym wywalić w remont tyle co auto kosztowało. powiedzmy 4000 +4500 to za 8500 masz 155 w której nic robić nie trzeba...