Adam, nie przejmuj się. Mimo wszystko było fajnie i ważne, że spotkaliśmy się w miłej atmosferze. Szkoda, że pogoda poprawiła się dopiero później. Do następnego razu.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Adam, proponowałbym zrobić spot na rozpoczęcie sezonu pod koniec czerwca i połączyć go z dniami Wolborza, wiemy wszyscy, że w Piotrkowie nic się nie dzieje i ciężko cokolwiek załatwić. Myślę, że w (już) mieście Wolborz szybciej się dogadamy, chyba jest to miasto otwarte na różnego rodzaju imprezy. Może wypaliłby właśnie tam ogólnopolski zlot AR. Widziałbym 2 dniowy zlot połączony z integracją (estrada, muza i…). Ewentualnie pogadam z klientami, którzy mają jakiś większy plac ale to będzie kawałek od Piotrkowa. Postaram się trochę pomóc w szukaniu sponsorów zlotu i może coś wspólnymi siłami wykombinujemy żeby nie wszystko było na Twojej głowie. Mam kilku klientów, którzy w zamian za swoją reklamę może pomogą finansowo, tylko żeby to miało większy rozmach. Na najbliższym spocie w Piotrkowie mam nadzieję, że będę to przedyskutujemy sprawę, pozdrawiam.
Co reszta Wybrańców na to???
Ostatnio edytowane przez Roen ; 08-10-2011 o 21:25
Dla mnie było Spoko : D hheh podziwiam Panie Adamie za to ze w ogole sie Pan podjoł takiego czegos. Tor był do bani ale i tak podziw za checi : D ja sie dobrze bawiłem, poznałem pare osób i to sie dla mnie liczy. Dobre macie frytki w "kredensie" o ile dobrze pamietam, zwiedziłem troszke Piotrkowa no i fajnie sie jechało/wracało. Ja jestem za takimi wypadami zawsze mozna znalesc jakies pozytywne wspomnienia : D My z Radomia mielismy fotografa (pozdrawiam), tez mamy pare fotek to jak je dostane(a jak nie to poprosze) zeby je gdzies wrzucic zeby kazdy mogl obczaic. Jak sie dobrze bysmy ogarneli to u nas jest tor w Radomiu to moze by dało sie cos zrobic tylko kwestia $$ takie tam mam plany ale to tylko takie podrzucenie pomyslu moze ktos sie od nas wezmie i by to ogarnol to fajnie by było zaprosic wszystkich do nas
Pozdrowienia ; ]
aa edit Roen a zobacz nawet niech kazdy rzuci to 20 to zawsze cos, było z 30 aut to juz jest 600 pln a mysle ze nikt by nie zalowal dac tych dwóch dyszek : )
Ostatnio edytowane przez erni ; 08-10-2011 o 21:53
Popieram przedmówcę,dobrze, że w ogóle doszło do takie zlotu,zobaczyło się kilka fajnych aut,pogadało,pośmiało i okej,no pogoda jakby była lepsza wiadomo,trochę inaczej by wszystko wyglądało,ale naprawdę szacunek że podjął się Pan zorganizowania takiego zlot i pozyskania sponsorów bo z tym najgorzej.Erni owszem tor mamy ładny,tak rozmawialiśmy, że fajnie byłoby zrobić coś w zimę,wynająć np tor na parę godzin i się trochę poślizgać,no zobaczymy jak to będzie![]()
Pozdrawiam wszystkich uczestników![]()
Witam!!! Adam bylo fajnie i wielki szacun dla Ciebie za zorganizowanie spotkania!!! Pogoda pokrzyzowala troche plany,gdyby nie to bylo by jeszcze fajnie. Ja przylecialem z Jeleniej to 300km i przy takiej pogodzie to ponad 4 godz jazdy!!! I nie zaluje wcale bo poznalem nowych alfaholikow dowiedzialem sie czegos nowego o naszych samochodachi napewno przyjad kolejny raz!!!!!!!!
Macie więcej jakichś zdjęć, filmików ?Fajnie by było coś dodać
![]()
Mariano swietne fotki))pozdrawiamy
Adam nie przejmuj się... wielkie dzięki za organizację i pozdrowienia dla wszystkich alfaholików.
P.s. na następne spotkanie koniecznie chce jechać ze mną druga połówka i pooglądać autka... także czekamy.
Ze względu na klauzulę sumienia mogę odmówić pomocy....
były Fiat 126p; Honda Accord Mk4 FL 2.0 B+G; Opel Vectra 1.8 CD B+G ; Fiat Punto II 1.2 8V B+G
jest Alfa 166 2.4 jtd '04...jak przystało na fana motoryzacji
Opel Astra J B14NEL - pożeracz korków
http://chomikuj.pl/danus77