Strona 23 z 25 PierwszyPierwszy ... 13141516171819202122232425 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 244

Temat: [155] Tunning [by Kelban]

SEJBR
    Gość

Domyślnie

Kolego obronco bajkopisarza, chcesz i masz, podaje Ci adres gdzie stoi ten pordzewialy wrak, wez ze soba kolegow zeby nie bylo na swiadkow, i konczymy te mitomanienie ok? Sprawdzamy po nr wlasciciela i wsio paniatno???? I nie pisz o obrazaniu jak ja pisze i faktach. To jak? Zaklad? Kto ma racje????? Ja to zalatwie w 1 dzien i masz foto bo widze ze Ci go brakuje od 2 lat istnienia tego tematu, rozumiem Cie wiec dlatego. To jak bedzie????????????????? Czekam!

ZBANOWANY Maniak resoraków
    Mieszka w
    Usa
    Auto
    mgsexGD

Domyślnie

Dlaczego Ty się tak bulwersujesz?
    Po pierwsze, to jest mój pierwszy, no teraz już drugi post w tym temacie bo wcześniej mnie ta sprawa w ogóle nie obchodziła, jak i również nie mam konta na fb...
    Po drugie chyba jesteś jakiś dziwny skoro myślisz, że ja będę jeździł setki km sprawdzać czyjąś wierzytelność...
    Po trzecie nie bronię go tylko w cywilizowany sposób proszę o jakieś dowody...

A to jak wyrażasz swoją opinię świadczy tylko i wyłącznie o twoim poziomie a ja nie zwykłem się wdawać w dyskusję z osobami jak Ty...
    Wiem, że napiszesz tu pewnie jeszcze kilka postów, ale ja nie mam zamiaru już tu zaglądać a tym bardziej wdawać się z Tobą w jakąkolwiek dyskusję...
    Więc nie wysilaj się, bo Ci żyłka pęknie....

Użytkownik Alfa i Omega Avatar rooshyo
    Mieszka w
    NBR - Niebezpiecznie Blisko Rosji;)
    Auto
    Służbowe 500 koni

Domyślnie

Kolego SEJBR, sam odgrzebałeś starego kotleta i się bulwersujesz... Olej temat tak jak wszyscy, nawet sam założyciel tematu przestał się niecnie reklamować i już tu chyba nie zagląda... Sprawa umrze śmiercią naturalną. Dziękuję, do widzenia, cześć.

SEJBR
    Gość

Domyślnie

tak, ja tez nie mam o czym pisac z kolega ktory brak wiedzy nadrabia jakas zenada o poziomach i placzliwym spamem. daswidania
    tak, nie bulwersuje sie tylko zapytalem sie normalnie jak to jest mozliwe ze wrak wozu i czyjes wytwory wyobrazni polaczone z lansowaniem sie na Fejsie daly w rezultacie temat z najwieksza chyba iloscia wyswietlen i komentow na naszym Forum? Jak mozna sie podniecac czyms co nie istnieje, a wystarczy podjechac na podworko warsztatowe gdzie woz gnije 2 lata ?????. Jestem tutaj nowy wiec stad moje pytanie, myslalem ze nie promujemy bajkopisarzy i ludzi ktorzy Alfe wysylaja na szrot? Jak dla mnie szkoda wozu ale wazniejsze jak widac bylo towarzystwo wzajemnej adoracji "zwiazane" z tym wyimaginowanym "tuningiem" ktore ciagnie ten temat. Pozdrawiam.

Użytkownik Romeo Avatar Dziaru
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    155 2,0TD / 155 2,0TS / 155 1,8TS 8V / 155 2,0 16V / 164 2,0 TS 8V

Domyślnie

nie no niech temat zostanie

Bo lubię pokazywać znajomym jak sie poleruje zaciski miesiąc ( tylko po co ? ) a i lakieruje belkę tylną - jakby ktoś czołgał się pod samochód i go oglądał .

Tak , na uboczu szkoda tak właściciel tematu nabił nas w butelkę no i Alfy która by pewnie jeszcze komuś posłużyła
    Ostatnio edytowane przez Dziaru ; 05-11-2011 o 12:37

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Raina
    Mieszka w
    Poznań
    Auto
    AR 147 1.9jtd '01

Domyślnie

Pierwszy raz zaglądam tu i widze że "wiele sie dzieje"
    popieram zdanie zonkil90 żebys wrzucil jakies foto na forum i wtedy zalatwione
    Była: Alfa Romeo 145 1.4 bx '95
    Jest: Alfa Romeo 147 1.9 jtd
    Moja 147!

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar kasztelan
    Mieszka w
    stolicy
    Auto
    logiczne że alfa

Domyślnie

Ale dobry bajer ma, niby silnik uszkodzony, niby go nie stać na nowy a z tego co pamiętam to w opisie koszt kupionych gratów oscylował w granicach 100kPLN. Kpina i tyle, ja bym ten temat zamknął a użyszkodnika zbanował.

Użytkownik Romeo Avatar krycho91
    Mieszka w
    Radzyń Podlaski
    Auto
    164 T.S

Domyślnie

nie wiem co gość miał na celu udzielając sie na tym forum...
    Ze 164 trudno się wyleczyć

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

odpowiedz jest banalnie prosta - darmowa reklama.

Kelban
    Gość

Domyślnie

buhahaahah
    ale mnie rozbawiły te dziecinady
    darmowa reklama lol
    czego darmowa reklama
    sprzedaży opon ? sklepu internetowego którego nie ma?

boże to jest mega śmieszne że jakis zawistny i śmieszny człowieczek sie czepia

moje peinidze robie z nimi co chce
    nie widze powodu dlaczego mam sie tłumaczyć dlaczego porjekt nie jest dokończony
    nie jest bo nie jest serce do niego staciłęm jak mi silnik zepsuto i powidzino ze to nie ich wina a polskei sądownictwo jest opieszałe

to prawda wydałęm kupę pieniedzy
    i co z tego ? Nie mam czasu przy tym siedzieć przez budowe tego auta zaniebdałem firmę i rodzinę auto sobie pewnei rok postoi i potem je sończe ale nie mam juz ciśnienia poporstu nie chce mi sie

pan tapicer tez ma wyjeb.... zresztą nie ma o co bić piany

a pan prowodyr buhahahah chcesz mnie oceniać? pokarz co osiągnełes a potem, pogadamy jednym tematem wprowadziłęm wieej nowośći do tego forum niż ty sam zwoim NOWYM zwistnym pisaniem głupot

"bo ci przeszkadza na ulicy? powiedz zabiore go i postawie w garażu ]]

nie mam czasu na ten samochód
    nie mam siły sadzic sie z fiatem
    nie mama dodatkowych 30.000 by dokończyć co zrepsuli

mam ochote go sóńczyć - kiedyś
    mam chęc nim pojeździć
    mam czas jak masz ochote zaprosić cie na piwo to sobie pogadamy

ass odpisano na post 3 rano - nie mam czasu nawet na to by sie wyspac

---------- Post added at 03:19 ---------- Previous post was at 03:09 ----------

Cytat Napisał SEJBR Zobacz post
    tak, ja tez nie mam o czym pisac z kolega ktory brak wiedzy nadrabia jakas zenada o poziomach i placzliwym spamem. daswidania
    tak, nie bulwersuje sie tylko zapytalem sie normalnie jak to jest mozliwe ze wrak wozu i czyjes wytwory wyobrazni polaczone z lansowaniem sie na Fejsie daly w rezultacie temat z najwieksza chyba iloscia wyswietlen i komentow na naszym Forum? Jak mozna sie podniecac czyms co nie istnieje, a wystarczy podjechac na podworko warsztatowe gdzie woz gnije 2 lata ?????. Jestem tutaj nowy wiec stad moje pytanie, myslalem ze nie promujemy bajkopisarzy i ludzi ktorzy Alfe wysylaja na szrot? Jak dla mnie szkoda wozu ale wazniejsze jak widac bylo towarzystwo wzajemnej adoracji "zwiazane" z tym wyimaginowanym "tuningiem" ktore ciagnie ten temat. Pozdrawiam.

jestem tu nowy no jestes
    naszym forum oo włąsiciel sie znalazł
    użytkownik od 156 mnie krytykuje no no no
    i to jeszcze z 3 miasta
    i to jeszcze ten z którym wtrz w trzarz sie widziałęm który mi powiedział że sie nie znam na samochodach

i jeszze samochód stoi 2 lata buhahahahahah do tapicera trafił w sierpniu 2011 więc 4 miesiace to 2 lata no ładnie
    zresztą po co sie tłumacze ?
    hmm
    moze dlatego ze nie lubie krzykaczy i opowiadaczy bajek
    a wam nalezy sie chyba troche prawdy
    ci z was któzy sami przyjechali i ze mna w pocie czoła grzebali w alfie wiedza o czytm mówie
    to jest nie do pojacie jak można napisać ze auto stoi 2 lata gdziec tam jak od lipca 2010 roku jest w nim gmerane
    czyli od wykręcenia pierwszej srubki minęło 1 rok i 4 miesiace a ja tu słysze ze auto stoli 2 lata gdzieś pod płotem
    ech szkoda słów