hoho. takich pieniędzy to ja na oczy nie widziałem od bardzo dawnaza 549 wybrałem dzisiaj w saturnie Alipine CDE. Teraz poszukam za mniej niż 500 w innym sklepie
![]()
hoho. takich pieniędzy to ja na oczy nie widziałem od bardzo dawnaza 549 wybrałem dzisiaj w saturnie Alipine CDE. Teraz poszukam za mniej niż 500 w innym sklepie
![]()
clarion może i dobry ale kumpel miał, popsuło się i radyjko na szrot bo nigdzie nie potrafili go zrobić... ja u siebie mam blaupunkta z ogromnym wyświetlaczem i przy tym co ono przeszło w swojej karierze muszę przyznać że jest naprawdę porządnea i gra bardzo dobrze, niby 4x47 a już sporo kompletów głóśników zakończyło przy nim swoją karierę
jednak denerwować może brak przedniego zdejmowanego panelu zastąpionego kartą z kodem, nie każdy złodziej wie że bez karty nic z nim nie zrobi
)
może jeszcze jakiś xplode? tylko one z kolei mają strasznie małe wyświetlacze
osobiście jesli masz w okolicy Norauto to proponuję tam parę wizytod czasu do czasu mają fajne wyprzedaże ( przecena jakieś 50%) więc trafiają się okazje jednak z reguły trzeba się spieszyć bo sztuk mają mało
)
podpinając się pod temat to chcę się pozbyć wzmacniacza buszmena 800 wat na mofsecie oraz skrzyneczki basowej 800w velocity z głośnikiem infinity (głośniczek 30cm)
) może ktoś zainteresowany?
SONY do samochodu nie polecam, sam kiedyś miałem i rewelacyjny nie jest :wink:Napisał provokator
zgadza sie, najgorsza paść jaka moze byc, nie kupujNapisał AR_33
w sklepach internetowych warto poszukac alpine, mozna znalezc za okolo 400zł, widzialem w sklepie www.nando.pl
ale dobre i w miarę nowy model allpine to troszkę już kosztuje
chyba ciężko będzie znaleźć coś tej marki w miarę nie zajechanego i przyzwoitego wiekiem w tej ceniewspomniana marka do najtańszych nie należy
już nawet pioneery są duuużo tańsze
no ale fakt faktem jakość = cenawięc coś za coś
ja mam w obu alfach Clariony i są świetne
Alfa Romeo 155 1.8 8v 1993r.
Alfa Romeo 166 3.0 V6 2000r.
Alfa Romeo 145 1.9 JTD 1999r.
Po części z tym się zgodze. Szczególnie na słabych głośnikach wysokotonowych za bardzo eksponują dźwięk. Ale w połączeniu z dobrymi głośnikami, wzmacniaczem i wygłuszeniem tylko Nakamichi i Clarion mogą dorównać im jakością dźwieku (oczywiście w tej klasie cenowej).Napisał djnero
przezywalem to juz dwa razy ;// obecnie mam uzywke pionera i daje rade dziala ma juz chyba z 6 lat dostałem od bracika heh wiec chyba sa dobre a przynajmniej sie nie psuje ,w miedzy czasie mialem z winda i pochodzilo 2 tygodnie wiec tych z allegro z a300 to nawet nie ogladajNapisał b.pawelek
pozdro
Ja miałem ostatnio Sony Xplod 2x50W Mossfet i byłem zadowolony. Sądzę że należy się sugerować także przetwornikiem jaki posiada elektronika odtwarzacza, ale dzwięk i tak zależy w głownej mierze od głośników. Wszystkie markowe radia mają korektor więc można barwę dzwięku sobie ustawić co do gustu.Cena zaś zależy od tego w co dany model jest wyposarzony, np USB,AUX,czy czytniik kart.Wpływ na cenę ma także wyświtlacz, a dokładniej jego wielkość i jakość.Najważniejsze są dobre głośniki.Napisał AR_33
http://www.norauto.pl/gazetka.php?strona=2
strony 8-9do 500zł to jest tylko jeden "pajonier" z USB
)
alpine 800zł więc poza zasięgiem![]()