Dobry materiał, choć krótki. Jednak nie zgodzę się z tym, że doska rozdzielcza rozczarowuje, bo jest zaczerpnięta z 147. Po co poprawiać coś, co świetnie pasuje do tego wyglądu? Ja uważam, że panel kierowcy świetnie wkomponowuje się w wygląd wnętrza. Trafili z tym, że siedzenia są wygodne i przykuwają wzrok![]()
co do wnętrza to jak dla mnie trochę brakuje wskaźników na środku tak jak ma 156 (w końcu to sportowe auto) ale i bez tego jest ok w końcu nie jeździłbym jak by mi się nie podobało![]()
Deska jest ok. ale czy fotele są takie wygodne, to nie wiem - dla mnie przeciętne. A ta w sumie stara deska dla mnie jest ładniejsza niż w 159, ale to też trochę inny trend, ale w GT jest fajnie zwarta i przytulna. Nie widać po niej tego upływu czasu, z resztą jak po całym samochodzie... Dla mnie GT jest jednym z niewielu samochodów tak pięknie zrobionych na lata - jeszcze długo na zmysły będzie działała.
Co do tych zegarów to ja bym jeszcze SERYJNIE dodał białe zegary (prędkościomierz, obrotomierz, itd). Trochę mi brakuje białych zegarów, ale to się da zrobić![]()
Ja akurat mam białe zegary - fabrycznie oczywiście.
tez mam białe![]()
Coraz bardziej zaczyna podobać mi się GT bo jeszcze jakiś czas temu nie mogłem patrzeć się na nia.
Alfa Romeo 156 '00 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.8 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '03 1.9 JTD (była)
Alfa Romeo 156 '03 2.4 JTD (była)
Alfa Romeo 147 '02 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 147 '01 1.6 T.S (była)
Alfa Romeo 156 '04 1.9 16V (była)
Alfa Romeo GT '07 1.9 16V (była)
Alfa Romoe 159 '07 1.9 16V (jest)
Alfa Romeo 156 '98 2.5 V6 (jest)
Moje Paniehttp://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._jony88-7.html