Jak w Temacie, zdechł mi Aku i musze szybko kupić coś do swojej GTVki, polecacie jakieś Sklepy w Wawie?
Jak w Temacie, zdechł mi Aku i musze szybko kupić coś do swojej GTVki, polecacie jakieś Sklepy w Wawie?
Dzika 2, pan Janusz,ale czy do AR ma to nie wiem. Jak kiedyś byłam u niego w sprawach zawodowych to widziałam akumulatory do różnych aut.
831-31-08 - sklep chyba jeszcze jest, byłam tam dawno temu.
Dzięki ...... generalnie jutro jadę sprawdzić o się dzieje bo możliwe że to sprawa Alternatora![]()
napewno padł?ja kiedys miałem raz padniety ale przyczyną było radio niby wyłączone na noc ale pobierało prąd,i dotej pory działa![]()
To jest kolejna sprawa którą muszę sprawdzićSzwagier tak miał. No nic, zobaczymy
W sumie ostatnio Panelu nie ściągałem w Garażu i zaczeły się problemy, wcześniej jak ściągałem wszystko było ok, ciekawe ........
no własnie to samo z panelem miałem teraz sciągamw zime to mi sie przydarzyło,paliem nawet w -30 stopniowy mróz,a koło -10 niezapaliłem az zdziwiłem sie ale to radio było
))
Okazało się że ładowanie za małe ..... pewnie alternator ..... szukają zamiennikaW ostateczności regeneracja