Dokłądnie, żadnych nalewek !!!
Dokłądnie, żadnych nalewek !!!
Dostałem te oponki (prawie nowe) razem ze stalówkami przy zakupie mojej Alfy. Całą poprzednią zimę na nich prześmigałem i złego słowa nie powiem. Auto przez kopny śnieg jedzie jak czołg i w ani jednej zaspie się nie zakopałemNa mokrym i suchym też nie ma problemów. A zużycie po zimie było minimalne... Ogólnie polecam.
ja mialem kupowac Frigo 2 ale zdecydowlaem sie na Sava Eskimo s3 + 205/55/16.Za komplet zaplacilem 1200 zl w sklepie kolo Goodyeara w mojej miescinie Dębicy:-).Na allegro chodza od 299 zl ,a nawet do 340-350 za sztuke.Z tego co czytalem opinie o frigo 2 to byly pozytywne.O tych savach niby tez.Nie robie wielkich przebiegow wiec mysle ze mi wystarcza
Ostatnio edytowane przez Czarny_28 ; 18-10-2011 o 20:24
właśnie tylko kleber jest made in Romania
to już nie wiem czy nie lepiej Dębica made in Poland
Sava jest made in slovenia ale grupa goodyear
Niektóre Savy są made in poland
---------- Post added at 11:16 ---------- Previous post was at 11:15 ----------
Czyli tym bardziej trzeba kupować u nas robione (gospodarka)
Aaa wlasnie w temacie opon zimowych.... zamierzam zakupic gumy Firestone Winterhawk 2, posiada ktos takie? Jakies opinie mogilbyscie napisac, ewentualnie zastanawiam sie nad Uniroyal MS 66....
z gory dzieki...
Faya, wedlug mnie dobre opony w dobrej cenie. Jak chcesz wiecej informacji to cofnij sie o kilka stron, bo juz o nich w tym watku bylo.
Firestone tez mialem ale pierwsza wersje i byly slabe, szczegolnie na mokrym asfalcie. Nie wiem jednak, co zmienili w drugiej generacji i jak to wplynelo na ich wlasciwosci
Ja tydzień temu kupiłem właśnie Firestone Winterhawk 2. Na razie mogę powiedzieć jedynie tyle, ze są bardzo ciche. Co więcej to zobaczymy jak spadnie pierwszy śnieg. Z opinii które wyczytałem na sieci wychodzi, że stosunek jakości do ceny wychodzi bardzo dobry.