164 TB V6 - falujące obroty, wyzuta numer 8 i : Pan może już nie przyjeżdża bo my już nie pomożemy.
164 TB V6 - falujące obroty, wyzuta numer 8 i : Pan może już nie przyjeżdża bo my już nie pomożemy.
Przypomniało mi się moje:
- dobry, potrzebny mi korek wlewu oleju
- jaki model
- 155
- a co to?? który rocznik??
- 1994
- to to jeszcze jeździ??
(...)
podobnie mój kolega powiedział klientowi
- witam, mam Skodę Octavię
- to przykre
verdebiancorosso
nie o Alfie ale zabawne..
mój kumpel pracował w warsztacie gdzie naprawiano tylko zawieszenia
przyjezdza klient i mówi ze cos mu stuka-puka powyzej 160km/h
mechanior wchodzi do auta i jedzie z klientem posłuchac
wracaja, wychodzi kierowca, wychodzi machanior na miekkich nogach i mówi
to smierc tak kostucha Ci puka...
pzd.
W gliwickim ASO Ganinexu postanowiłem spełnić fanaberię i kupić gumowego "dinksa" na odbojnik klapy bagażnika,
pan z zaangażowaniem wyszukał go w kompie - ja ucieszyłem się, że znalazł tak małą rzecz... - i powiedział
ale nie zamówię, bo w pudełku jest 10...
próbowałem walczyć - mówię, że przeciętne auto ma dwa takie "dinksy", a on szczery, uśmiechnięty - z pełnym profesjonalizmem, że FIAT tak robi...
Lubię ASO![]()
Hehe bociek, a ja myślałem że usłyszałeś w ASO jaka ujowa ta Twoja GT na ropa
Pozdro![]()
kupiłem Gtv i ciekł płyn do sprysków z trójnika, w ASO dowiedziałem się, że kosztuje 15 zł i zamówią mi całe opakowanie 15 sztuk :/
ale też dowiedziałem się u nich, że w serwisie fiata w Piekarach mają takie i kupiłem u nich i powiedzieli mi, że często je zamawiają, bo schodzą
podobnie było z kołkami mocującymi podsufitkę - kupiłem 10 sztuk, a potrzebowałem 6, moze ktoś chce kupić?
ale tak czy siak, najlepszy był tekst, kiedy spytałem o pióra wycieraczek - owszem, są, dwa rodzaje nawet, ale z ramionami w komplecie po 270 za stronę
to jest życie, w takim ASO
verdebiancorosso
To jeszcze coś (ale o milczeniu), na wiosnę robiłem m.in. rozrząd - i rozeznawałem rynek, wiadomo Italauto, Autoport, ale i ASO AR - wysłałem maile w sprawie ich doświadczenia i kalkulacji do B-B, Bytomia, Rybnika, Gliwic, Pszczyny, Zabrza, Katowic i Żor.
Odpowiedział tylko GANINEX Gliwice i Pszczyna. Widocznie pozostali byli BARDZO zajęci, jest tez druga możliwość, że nie ogarniają poczty elektronicznej
,
i tak zachodzę w głowę - skoro nie chcą nam zamawiać i sprzedawać części, ani serwisować, czy naprawiać aut to czym się właściwie zajmują - pilnują banerów???
mam jeszcze historię o promocji AR... ale to na deser![]()
Ostatnio edytowane przez Archi ; 26-10-2011 o 06:55