Mrksz87 = Marek, a dziewczyna mrksz87 to MartaWam tez polecam zabrac aparaty, niech Marta nie biega sama do okola Alfek
![]()
Mrksz87 = Marek, a dziewczyna mrksz87 to MartaWam tez polecam zabrac aparaty, niech Marta nie biega sama do okola Alfek
![]()
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Spoko aparaty weźmiemy![]()
O której się spotykamy i w które miejsce jadziem?![]()
Ja postaram się do Was dostosować i spróbuję się pojawić.
Z moich okolic mogę polecić Kazimierz Dolny, ale to też niezły kawałek drogiTakże u mnie w Dęblinie była by fajna opcja na lotnisku przy samolotach, ale pewnie teraz już Nas nie wpuszczą, bo się trochę pozmieniało
ale możemy to porozkminiać innym razem, na wiosnę.
Spotkanie w sobote ok godz 13, 14 na Lidlu w Piotrkowie ( dla przyjezdnych skrzyżowanie kostromskiej z sikorskiego ). Godzine i miejsca bierzcie żeby wszystkim pasowało.
Mi sie wydaje, ze 13 bedzie oki
A co do miejsc, to tak jak wczesniej pisalem - Wy musicie je powybierac, bo nie bylem nigdy w Waszych okolicach
Fish - a Ty jedziesz z Warszawy? Jesli tak to mozemy sie umowic i ruszyc razem w trase![]()
Fiat Seicento 0.9 '98 -> Alfa Romeo 145 qv '99 -> Fiat Coupe 20vt '99 -> Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16v '03 -> Honda Civic 1.8 iVtec '09 -> Renault Megane GT220 Grandtour '14
Nie zabijaj robaczka
Tak mrksz87, jechałbym z Warszawy, ale nie chcę zapewniać, bo nie wiem, czy w ogóle się wybiorę.. Podaj mi na priv nr kom do siebie, jeśli będę jechał to się zdzwonimy i śmigniemy![]()
Ja niestety w tą sobotę odpadam, nie wyrobię się jadąc z wawy :/
Jutro o 13 na Lidlu?![]()