Przecież malucha ma jako zabawkę (tak napisał)![]()
Przecież malucha ma jako zabawkę (tak napisał)![]()
Była: 145 - 1,3 Boxer
Jest: 156 - 1,9 JTD SW
AlfaFAN jest fanem włoszczyzny po prostu
Ja dwie godzinki temu wymieniłem oponki na letnie i autko mimo lejącego deszczu od razu pewniej wozi![]()
Dzis zalozone letnie kaputki :wink: Ale cos dziwnie stuka w czasie jazdy :?
Il cuore ha sempre ragione.
Senza cuore saremmo solo macchina...
maluszek to moja "zabawka" na samotne popoludniaNapisał tomkap
a tak jezdze Fiatem Tempra :mrgreen: dzisiaj wlasnie w Temperce tez wymienilem gumki
i od razu lepiej sie jedzie/hamuje
![]()
Malca mam na sporej glebie, amorki twardziutkie, wiec mozna polatac szybciej na zakretach i bokiem tez sie da![]()
![]()
A jesli kiedys bede zmianial auto to bedzie to Fiat lub Alfa na 99,999999999999999999999
ten 0,000000000000000000001% to szansa, ze wygram w lotka, a wtedy w garazu zagosci Ferrari :shock:marzenie scietej glowy :cry:
Gdzies tak za lekko ponad rok planuje zmienic auto, bo temperka jezdze ja, Mama, Tata :>> a najlepiej to autem zeby jezdzila jedna osoba wiec moze cos kupie![]()
W zaleznosci od funduszy bedzie Fiat Bravo/Alfa Romeo 156 :twisted:
Zobaczymy ile uzbieram :wink: Zyczcie powodzenia i lepszej pracyto bedzie o jednego Affisti wiecej 8) :mrgreen:
EDIT:
w jednej oponie mialem malutki kamyczek i podczas wolnej jazdy "latal" po oponie w srodku :shock: wiedzialem, ze cos "rzezi", ale nie mialem pojecia, ze w oponie mam kamien :shock:
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
Ale napisał że małego FIATa ma do zabawy. Ale ja do 1000 wolał bym dorzycić następny i tak jeszcze jeden 1000 i jest Alfa 33 1.4Napisał tomkap
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi
Od dzisiaj już letniePomomio tego że zapowiadają opady sniegu (ale tylko2-3 dniowe) ;p
Była: Alfa Romeo 146 1.6/103KM Boxer 95r, Alfa Romeo 146 2.0/155KM Ti 99r.
Jest: Alfa Romeo 166 2,4jtd/150KM 2003r.
jeszcze jeden, pozniej jeszcze pietnascie i jest Alfa 156 :mrgreen:Napisał fiergloo
![]()
![]()
Fakt-jak na zabawke to bardziej nadawala by sie jakas stara beta, ktora by nie bylo szkoda zostawic w krzakach jak sie zepsujeale kto by do niej benzyny nastarczyl lac
pozatym koszty zakupu drozsze niz malca, ktorego mam za free od rodzicow
![]()
Napewno wiecie...generalka na swiezym powietrzu w kilka godzin za 300zl :mrgreen: i te sprawy...wlasnie ceny czesci tych seryjnych i tych "mozniejszych" sklaniaja do kupna maluchaFajny motorek mozna zrobic za jakies 2-2,5tys zl :twisted: zawias to koszt liczony w "pojedynczych" zlotowkach
(chyba, ze ktos chce bilsteiny :twisted: )
Koniec OT![]()
te chocby spadl snieg, to 2-3 dni mozna pojezdzic na letnichNapisał rodik
niektorzy jeszcze caly rok jezdza na letnich :wink: I jakos zyja.Fakt, ze w tym roku prawie sniegu nie bylo.Zapewne niektorzy nawet by nie kupowali zimowek gdyby wiedzieli, ze zimy prawie nie bedzie
![]()
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
No dobrze że troche się wstrzymałem z oponami bo tu u mnie zima. ;//
a ja tam zmieniłem i jak dotąd słoneczko świeci
Tu u mnie wschód prawie azja :mrgreen:, tak więc różne niespodzianki klimatyczne są. Teraz np. nie ma śniegu bo stopniał ale pada nowy.