Hannah, Kolaś i Tośka widziani w Winowie, Prószkowie i Górkach xD
Hannah, Kolaś i Tośka widziani w Winowie, Prószkowie i Górkach xD
Zgadza się mojaJa jeszcze chwile na letnim obuwiu, jakoś nie mogę się z nim rozstać :p
z grzeczności nie zaprzeczam
Pozdrowienia dla kierowcy zielonej 156 T.S widzianej wczoraj koło 19:30 prze mcdonald'zie na pomorskiej ja na światłach w lewo w stronę Tesco Ty w prawo, jechałem za Tobą od placu Jana Pawła mrugałem, machałem, awaryjne nawet poszły w ruch niestety chyba spałeś :p Ramki nasze klubowe. Ja w niebieskiej 147![]()
Pozdrawiam klubowicza w ciemnej 166 DL66...... wczoraj na zjeździe na rzeszotary. Kolega był chyba czymś mocno pochłonięty bo jechał mocno poniżej limitu predkości na tym odcinku. Awaryjki były tylko nie wiem czy zostałem zauważony.
www.italiantrackday.pl
www.shopEFI.pl
www.gofastbits.pl
www.sprintfilter.pl
www.ricambiparts.pl
Mój Alfons - http://www.forum.alfaholicy.org/proj...rbo_teddy.html
Wrodzony wstręt do diesla
dziś widziana: srebrna 156 DOA na borowskiej później skręciła w kamienną, sekundy później czarna 147 TST również na borowskiej a jak wracałem to jakżeby indziej jak nie na borowskiej zauważyłem kolejną 156 DW436KM pod Carefour'em zaparkowanąnie machałem bo z autobusu z reguły nie macham
![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
iCAtronic - Elektronika samochodowa.
Odczytywanie Mastercode z Navi Connect+, bezpieczna aktualizacja oprogramowania oraz naprawa nawigacji po nieudanej aktualizacji.
http://www.icatronic.pl
Dziś na ul.Odkrywców widziany Lucek, łapka była![]()
ja dziś o 14 widziałem na raz 166 po fl, 156 i 147 i to wszystkie czarnena dodatek wyjechały razem ze świeradowskiej i pognały w kierunku akademii medycznej
![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
widziana dzis w Opolu na ul Wrocławskiej ciemna 166 OP 97***