No tak, robić może każdy
chodzi o to żeby je później przesłać do jednej osoby... ta osoba wybiera takie żeby sie nie powtarzalo i bylo cacy i wrzuca na forum
można jeszcze ogarnąc żeby narzucić na kazde foto logo [Alfaholicy Poznań]![]()
No tak, robić może każdy
chodzi o to żeby je później przesłać do jednej osoby... ta osoba wybiera takie żeby sie nie powtarzalo i bylo cacy i wrzuca na forum
można jeszcze ogarnąc żeby narzucić na kazde foto logo [Alfaholicy Poznań]![]()
czy w przyszły weekend jak planujecie spot bo czasami mi ciężko wybrać się na spotkanko
jak będzie w piątek to będzie pusto ale nie wiem czy nas wpuszczą.
w piątek będzie raczej zamknięte z racji na święto więc trzebaby było poszukac nowej miejscówki
z okazji święta to w sobotę pewnie też będzie pełno ludzi. a może by poszukać jakieś knajpy z dużym parkingiem
Masz zniszczony lakier w swoim aucie???
Chętnie pomogę
Szczegóły:
http://www.forum.alfaholicy.org/wiel...ml#post1379105
Ło... troche naprzybywalo postownawet filmu spokojnie obejrzec nie mozna...
widze ze moja bella zalapala sie na sesje
co do aparatu - troche foce amatorsko, mam lustro i moge zawsze zabierac... zreszta kto ma ochote moze moje foty poogladac www.bsq.digart.pl
co do spotow - faktycznie dzisiaj byla jakas masakra, zdazylem praktycznie calego szejka w drodze na dol wypicNa pewno luzniej jest na parkingu w plazie na wyzszych pietrach. Obok mamy pestke ale tam gazownicy nie wjada.
teoretycznie na malcie tez wisi zakaz wjazdu dla kuchenek
dzieki za mile spotkanko i pozdrawiam cala "gwardie" smile hehehehe
no i wielkie dzieki za uzyczenie kabla - ale radocha jak juz mi ta poduszka sie nie swieci
147 powodów do zadowolenia