ale masa raczej nie idzie w wiazce...tylko jest wzieta raczej bezposrednio do swiatel z obudowy auta...moze i przez to nie dziala tez otwieranie bagaznika ze schowka...
ale masa raczej nie idzie w wiazce...tylko jest wzieta raczej bezposrednio do swiatel z obudowy auta...moze i przez to nie dziala tez otwieranie bagaznika ze schowka...
Masa jest we wiązce.Do zamka idzie gruby niebieski i masa gruby czarny.Nie kombinuj tylko posłuchaj się kogoś kto to robił.Trzeba skrupulatnie przejrzeć przewody w gumie.Ja ciągałem pojedynczo za przewody i okazało się że parę było ułamanych.
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...965343?sk=info
---------- Post added at 12:15 ---------- Previous post was at 12:14 ----------
robie w elektryce ale na elektromechanice slabo sie znam![]()
Lukasz A. dziekifaktycznie masa padla
pociagnalem prosto z klapy
![]()
Trzeba ciągnąć za kable bo innej metody nie ma. Mi nie działało otwieranie ze schowka więc zawsze była adrenalinka co by kluczyków nie zatrzasnąćW gumie na oko wszystko wyglądało jak nowe jednak po pociągnięciu za kable okazało się że miejsce zerwania przewodów przesunęło się dalej w głąb auta, dlatego wyszło dopiero jak je wyciągałem.
grzybek ja juz raz kluczki zatrzasnalem...ale przez podlokietasa w tylnej kanapie jakos je wyjalema otwieranie ze schowka dzialalo i nagle przestalo.naciskami wtedy cos z pod kierownicy pstryka
a czuc benzyne z waszych alf?mi jak pochodzi troche w jednymmiejscu to zaraz na zew czuc zapach benzny...od kiedy pamietam to ona tak ma....wiec jesli to nie jest normalne to pewnie sonda pada...
moga tez lac wtryski byw upalony zawor strzelony pierscien wiele rzeczy. sam z tym walcze w 33![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
jak z tyłu koło wlewu paliwa to normalne (korek jest bez zaworu upustowego, zawór jest w nadkolu i jak ciśnienie rośnie a zawór par paliwa przy silniku jeszcze nie puści ciśnienia to opary idą w rurkę nad wlewem dlatego co jakiś czas śmierdzi stamtąd benzyną), jak z wydechu albo spod maski to już nie jest ok.