Ale czego jak odpiąć ?!
W każdym razie nie podpinaj się do tematów na temat innych rzeczy.
Ale czego jak odpiąć ?!
W każdym razie nie podpinaj się do tematów na temat innych rzeczy.
wez odbij odemnie OK bo juz mnie denerwujesz.Co Cie to interesuje gdzie sie podpinam??Skoro mowa o czujniku to napisalem o czujniku a nie o innej czesci.Idz juz moze odpoczac.Zachowujesz sie jak frustrat ktory tu sie wyladowuje
Nie wyładowuję się tupo prostu przypadkiem pilnuję żeby w tematach o czymś konkretnym nie pisano o dupie marynie. Takie moje zadanie
Potem ktoś taki jak np. Ty będzie szukał odpowiedzi, będzie szukał tematów w wyszukiwarce, a potem będzie czytał badziewne wątki.
Skoro bierzesz to do siebie to chyba coś w tym jest, Trzymajmy się tematów. W S Z Y S T K O
coachu tak pilnujesz a sam zasmiecasz.Z mojej strony to wszystko
Dzięki. Oby.
Ostatnio edytowane przez sickboy ; 13-11-2011 o 17:23
sendii a jakie masz objawy tego uszkodzenia??Wogole Ci nie dziala jak dojezdzasz do przeszkody??A moze wariuje jak u mnie czyli piszczy pomimo ze nie ma nic przedemna,potrafi sie sam zalaczyc??Czy wpiales sie profilaktycznie kompem i Ci wyskoczylo wtedy uszkodzenie??
Jak tylko uruchomię silnik to sygnalizuje uszkodzenie parktronic i odłącza system i cały czas nie działa. Podłączyłem się bo chciałem wiedzieć który jest zepsuty i od razu pokazuje który czujnik nie działa.