No nie do końca z Gorlic bo jedna jedyna była na KLI na benzynie i w dodatku w sedanie, a reszta same wypasione SW:-)Pozdrawiam serdecznie.
No nie do końca z Gorlic bo jedna jedyna była na KLI na benzynie i w dodatku w sedanie, a reszta same wypasione SW:-)Pozdrawiam serdecznie.
Przepraszam panowie za nieobecność mam nadzieje że kolega Belfer mnie wytłumaczył. Naprawde nie dałem rady zresztą dalej nie moge wstać z łużka po wyrwaniu tej cholernej ósemki. Jak pomyśle że mam jeszcze drugą wyrwać..............
Kurde jak bym był to by dwa sedany w benzynie były.
Dzięki wszystkim za spota, choć skromny to było fajnie i niech żałują nieobecni.
No jak bym był ja to byłby trzeci sedan w benzynie.Może by tak jeszcze kiedyś? Może jakieś zdjęcia ze spociku? Ja chętnie zrobię jeżeli się zbierzemy jeszcze raz. Mógłbym zaproponować może jakąś skromną stronę www dla całej grupy z ns.
Zajmuję się tym i mogę dać za darmo miejsce na serwerze i swój wkład pracy. Oczywiście jeżeli koledzy chcieliby w taki sposób działać.
Odkryłem że jeżeli włączy się subskrypcję "Automatyczne powiadomienie na email" to nie za bardzo ona działa.
No trzeba śledzić temacik osobiście, kilka dni temu już był termin. Może teraz niech się zorganizują Ci co nie byli a reszta dołączy![]()
Co z chłopakami którzy się zapowiadali na spota a nie dotarli??? Jakieś usprawiedliwienia czy coś? Honorowane są tylko L4
Kurcze to ja nie mam L4..Moim jedynym usprawiedliwieniem jest chyba nauka na kolokwium z matematyki o którym dowiedziałem się od kumpla w sobote wieczorem, także panowie przepraszam że na spota nie dotarłem ale jeszcze to nadrobie
![]()