Szczerze mówiąc to zaczynam się cieszyć że mnie nie będzie. Dobrze że jeszcze nie zadzwoniłem, idioty z siebie nie zrobię.
Szczerze mówiąc to zaczynam się cieszyć że mnie nie będzie. Dobrze że jeszcze nie zadzwoniłem, idioty z siebie nie zrobię.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Jakaś paranoja jak to czytam…
Rozumiem, że zlot bez toru się nie obejdzie? Bo jeśli to MUSI iść w parze, to powoli wątpię by z taką pyskówką dojść do consensusu.
Wiem, że to wielka atrakcja taki tor, ale niestety żyjemy w takim, a nie innym kraju. Mimo iż na torze we Wrocławiu miałem okazję jeździć 147GTA, MiTo QV czy potwornie wciskającą w fotel 156SW JTD, to i tak najmilej wspominam atmosferę i ludzi poznanych na zlocie. Zalane pokoje, źle wyliczone śniadania (ktoś zjadł moją porcję), mecz w którym nawet Bocian strzelił gola, czy wspólne ognisko. To dziś też powoduje, że wspominam zlot bardzo miło. I według mnie to się najbardziej liczy, a nie tylko tor, tor, tor. Tor albo nic…???
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
może w ogóle imprezę z namiotami zróbmy przy torze poznańalbo Węgry ewentualnie Niemcy
ewentualnie trzeba się ustawić na wyjazd na tor i już
do tego umówmy się w PL toru prawdziwego nie ma
wiec nie rozmawiajmy o czymś czego nie ma
![]()
A może Czechy
http://www.automotodrombrno.cz/cz/
A tor w Brnie taki tani do wynajęcia?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
A może wrzucić na luz i poczekać na oficjalne informacje,bo teraz to sie zrobił bazarPanie to ,Panie tamto,a może Panie jednak tamto.....
A może na pomorzu?...![]()
Może morze będzie fajne ;D
A może są w studni.....