pytanie brzmi czy aby spokojnie pracowac z programami typu ECUscan KWP i alfadiag musze kupic viakena czy np jesli kupie galetto z alledrogo to juz kabel ktory otrzymam wystarczy do obslugi tych programow?
Prosze doswiadczonych o sugestie
pytanie brzmi czy aby spokojnie pracowac z programami typu ECUscan KWP i alfadiag musze kupic viakena czy np jesli kupie galetto z alledrogo to juz kabel ktory otrzymam wystarczy do obslugi tych programow?
Prosze doswiadczonych o sugestie
Mam kabel Viakena i on na pewno działa bez problemów zarówno z FESem jak i VAG-COMem. A podłączałem się zarówno do włoskich, czeskich jak i do niemieckich samochodów.
- galetto to chyba tylko do programowania ECU, centralek.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
Generalnie jezeli kupie sobie galetto to w komplecie jest kabel z tego co widze na allegrogo,czy ten kabel obsłuży również inne programy poza galetto czy musze miec do pełni szczęścia oba kabelki.Wybaczcie mi moje laickie podejscie ale nie mam doświadczenia jeszcze a nie chce wydac bez sensu kasy
Na galleto 1260 bez problemu działa FES i inne programy
ABS,AIRBAG również na tym kablu czy trzeba przerabiać piny?
pytałem sie gościa z tej aukcji
http://allegro.pl/chip-tuning-gallet...923110551.html
i potwierdził mi że na innych programach działa i robi to co inne kabelki
Chyba spróbuje tego ustrojstwa,natomiast na liscie ECU nasze jest oznaczone jakos write only i cos zw.z pinami.Ktos wie o co chodzi?tylko do zapisu?
---------- Post added at 23:20 ---------- Previous post was at 23:20 ----------
Nasze-M 1.5.5