Strona 88 z 119 PierwszyPierwszy ... 38787980818283848586878889909192939495969798 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 871 do 880 z 1181

Temat: lokalny Hyde Park

Użytkownik Maniak resoraków Avatar hitman047
    Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Bella 156 2.0 TS Niebieska piękność :) - kiedyś. Obecnie -> Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 KM

Domyślnie

A ja zapytam o coś innego - jak mogę wykończyć koszatniczki mojego brata młodszego tak żeby nie nastąpiło to nagle i żeby się nie zorientował że ktoś im pomógł w zdechnięciu? haha

Użytkownik Romeo Avatar sickboy
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 159 1.9JTDm 16V Distinctive 2006r

Domyślnie

pokazuj im rachunki ze stacji benzynowej po każdym tankowaniu Alfy, myślę że gryzonie zdechną ze zgryzoty jak zobaczą te koszta

Nero Provocatore - AR159
    Jedna mARka - Jeden Klub - Alfaholicy

Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto
    Bella 156 2.0 TS Niebieska piękność :) - kiedyś. Obecnie -> Alfa Romeo Stelvio 2.0 280 KM

Domyślnie

Gorzej jak zadziała w drugą stronę - będą się śmiały że ja haruje jak dziki osioł i wszystko idzie na paliwo, a one nic nie robią i wszystko dostają pod nos

Użytkownik Romeo Avatar sickboy
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 159 1.9JTDm 16V Distinctive 2006r

Domyślnie

hitman ze śmiechu też mogą umrzeć

Nero Provocatore - AR159
    Jedna mARka - Jeden Klub - Alfaholicy

Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto

Domyślnie

Hehe to spróbuję

---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

Imbecyli na drogach nie brakuje.. najpierw na Ciebie frajer trąbi bo nie wyjeżdżasz na skrzyżowaniu wprost pod koła innego samochodu(bo chyba o to frajerowi chodziło który stał za mną, że nie wepchałem się po chamsku, a nawet bym nie zamierzał bo silnik zimny był) i to trąbi jak popinkolony, a później kawałek dalej wyprzedza, zajeżdża drogę i ostro hamuje... a jak wysiadłem do frajera na światłach żeby mu wytłumaczyć odręcznie że jest gburem i wyleczyć go z tej choroby to odjechał 10 metrów do przodu na środek pasów pomimo tego że było czerwone i ludzie przechodzili... ja pierd... powiesić to za mało..

Użytkownik Znawca Avatar Izane
    Mieszka w
    Mysłowice- Śląskie
    Auto
    Alfa 159 1.9JTDm, MiTo 1.4 155KM Były: Alfa Romeo Giulietta QV TCT,Alfa Romeo 156 2.4JTD

Domyślnie

Cytat Napisał hitman047 Zobacz post
    Hehe

to spróbuję

---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

Imbecyli na drogach nie brakuje.. najpierw na Ciebie frajer trąbi bo nie wyjeżdżasz na skrzyżowaniu wprost pod koła innego samochodu(bo chyba o to frajerowi chodziło który stał za mną, że nie wepchałem się po chamsku, a nawet bym nie zamierzał bo silnik zimny był) i to trąbi jak popinkolony, a później kawałek dalej wyprzedza, zajeżdża drogę i ostro hamuje... a jak wysiadłem do frajera na światłach żeby mu wytłumaczyć odręcznie że jest gburem i wyleczyć go z tej choroby to odjechał 10 metrów do przodu na środek pasów pomimo tego że było czerwone i ludzie przechodzili... ja pierd... powiesić to za mało..
    Dlatego zawsze rano jak wstaje to pół godziny trening na worku w domu (se kupiłem do zabawy) aby potem olewać pajaców i nawet nie mieć chęci wychodzenia do nich

ps. w sumie takie treningi przydadzą się jak taki pajac będzie sam chciał podejść, to może prawdopodobnie zaliczyć szybkiego prostego w nos z nienacka i może go to coś nauczy

ps 2 co do tych małych biednych zwierzątek które nikomu nie zawiniły, Ja bym to zrobił tak, że oddałbym do zoologicznego, a w klatce zrobił jakąś niby dziure czy otworzył klatke i balkon i niby ściema że uciekły w cholere

2 w 1 bo pozbędziesz się ich i zarobisz w zoologicznym na browar
    Ostatnio edytowane przez Izane ; 22-11-2011 o 15:34
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KM
    Alfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KM
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16

Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack

"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"

Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto

Domyślnie

Hehe Mam mini siłownie w domu w piwnicy i woreczek też mam tak więc często daje sobie upust na nim swojej energii, ale racja, nie robię tego z rana przed wyjściem z domu a chyba zacznę bo rzeczywiście będzie to dobry pomysł
    A co do tych nic nie winnych zwierzaków(to racja że one są nie winne, tylko brat, który je zaniedbuje i śmierdzą) - jest jedna wada - mają tak "pancerną" klatkę że będzie to ciężko upozorować i musiałbym chyba 3 drzwi zostawić otwarte

Użytkownik Znawca Avatar Izane
    Mieszka w
    Mysłowice- Śląskie
    Auto
    Alfa 159 1.9JTDm, MiTo 1.4 155KM Były: Alfa Romeo Giulietta QV TCT,Alfa Romeo 156 2.4JTD

Domyślnie

Hehe Mam mini siłownie w domu w piwnicy i woreczek też mam tak więc często daje sobie upust na nim swojej energii, ale racja, nie robię tego z rana przed wyjściem z domu a chyba zacznę bo rzeczywiście będzie to dobry pomysł
    A co do tych nic nie winnych zwierzaków(to racja że one są nie winne, tylko brat, który je zaniedbuje i śmierdzą) - jest jedna wada - mają tak "pancerną" klatkę że będzie to ciężko upozorować i musiałbym chyba 3 drzwi zostawić otwarte

Hmm... to powiesz bratu najwyżej, że zwierzątka często oglądały ukradkiem Prison Break (Skazany na Śmierć) i taka pancerna klatka to był pikuś dla nich wyjść
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KM
    Alfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KM
    Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16

Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack

"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

a jak wysiadłem do frajera na światłach żeby mu wytłumaczyć odręcznie że jest gburem i wyleczyć go z tej choroby to odjechał 10 metrów do przodu
    cwaniak jest cwaniakiem dopóki sam po ryju nie dostanie ...

trafisz kiedyś na takiego co też wyjdzie
    ...
    ale będzie lepszy
    ...

i dopiero będzie wstyd

Mieszka w
    Siemianowice Śląskie
    Auto

Domyślnie

Dlatego zawsze na wszelki wypadek wożę ze sobą tzw. "translator" - rureczkę której uderzenie może spowodować przeniesienie się w inny wymiar petenta Ja tam nie cwaniakuje, ale jak kurna ktoś takie cyrki odstawia na drodze (nie chodzi mi o to że ktoś zapiernicza szybko itp. , tylko jak jest gburem i chamem) to czasem trzeba takiemu wyjaśnić że tak się nie postępuje..

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia