Wszystko było normalnie a tu z dnia na dzien zaczela mi sie swiecic kontrolka od AIRBAGU czym to może być spowodowane i jak to naprawić ?
Wszystko było normalnie a tu z dnia na dzien zaczela mi sie swiecic kontrolka od AIRBAGU czym to może być spowodowane i jak to naprawić ?
Poczekaj jeszcze 2 dni,jak nie zgaśnie najlepiej jechać do serwisu i tam skasują błąd po podłączeniu do kompa.
Lampkę można zgasić tylko po usunięciu usterki i wykasowaniu błędu komputerem - najczęstszą przyczyną jest brak styku na kościach pod fotelami. Niestety sam tego nie zrobisz chyba, że masz do dyspozycji koputer.
przy włączonym silniku nie wolno przestawiać foteli, chyba, że masz kostki wyrzuconeprzed pojechaniem na kompa wywal kostki pod siedzeniami/ przeczyść je
a ile kosztuje podpiecie na kopa i skasowanie bledu ?? czy jest mozliwosc zrobienia tego samemu np jakims programem i kabelkiem z allegro ?
Koszt podlaczenia pod kompa i usuniecie bledow u mechanika to u mnie 50 zl ..... sprawdz sobie te kostki pod fotelami zagladajac od tylu... blad poduszki sam sie nie usunie. pozdrawiam
PRZECZYTAŁ, OBADAŁ I ZBADAŁ NOI ZATWIERDZIŁ MAjESTIC