CLASSIC
PREMIUM
bez róznicy mi to
trochę późno.juz zakupiłem
Idąc na logikę, powinna być na wiosne, bo nikt nie będzie weluru nowego kładł na zimę, raczej jeździ na starych albo gumowych.
Chodzi nam głównie o to by się znów pojawiło nowe zainteresowanie na dywaniki bo jednak prawie 200 szt już poszło w obu turach więc trzeba trochę odczekać aż znów pojawi się zapotrzebowanie. poza tym ja teraz mam urwanie głowy z polarami, do tego na dniach pojawi się kolejna tura zawieszek zapachowych od nowego producenta plus... może coś jeszcze ekstra na święta do powieszenia na choinkętakże dywaniki dopiero po nowym roku ale będę chciał też wprowadzić do oferty dywaniki do bagażnika
dywaniki do bagażnika - to brzmi świetnie![]()
Ja mam dywaniki, coprawda nie forumowe, ale ze znaczkami Alfa Romeo, razem z dywanikiem do bagażnika, też ze znaczkiem i muszę przyznać że super to wygląda ;] Jakość naprawdę dobra i cena fajna była( na alledrogo kupione). Tak więc myślę że z tym zrobieniem dywaników do bagażnika to dobry pomysł.
o co k'mon???
człowieku ściemniać to mozesz sobie Ty sam to po pierwsze,po drugie nie mam zamiaru kupować "czegoś" od gościa z zerową ilością postów,który najprawdopodobniej zarejestrował się tu po to by kręcić "wałki" (nie oskarżam tu nikogo) . po trzecie nie czytam wiadomości prywatnych codziennie a po czwarte pobądź na tym forum troszkę dłużej nabij sobie jakiś wartościowych postów(a nie tylko sprzedam) a napewno będziesz poważniej traktowany-przynajmniej przeze mnie.pozdrawiam i bez odbioru