Pozdrawiam panią w czarnej 166, którą czasemm mijam ok. 15:20 w Bytomiu na Wrocławskiej. Raczej nie migam światłami tylko macham ręką. Nie zawsze zauważę, ale jest to fajny zwyczajPamiętam jak pierwszy raz tego doświadczyłem. To było niesamowite
![]()
Pozdrawiam panią w czarnej 166, którą czasemm mijam ok. 15:20 w Bytomiu na Wrocławskiej. Raczej nie migam światłami tylko macham ręką. Nie zawsze zauważę, ale jest to fajny zwyczajPamiętam jak pierwszy raz tego doświadczyłem. To było niesamowite
![]()
pozdro dla piotrrasa ktorego alfa stala ladnie zaparkowana w tychach przy drodze okolo 15.30
Pozdro dla Laski widzianego wczoraj ok. 15;30 na skrzyżowaniu pod Europą. Ja szedłem na piechote od Długosza, a Ty skręcałeś z Nawojowskiej w Grodzką także nie miałem jak pomachać![]()
Ostatnio edytowane przez WeGi ; 23-11-2011 o 00:11
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Pozdrowienia dla Alf spotkanych wczoraj na trasie Gliwice-Mikołów-Katowice-Mikołów-Gliwice między 16.00 a 18.00
- pierwsza była czerwona 147 GTA w Gliwicach na Wyszynskiego
- później ciemna 159 pod Mikołowem
- i bordowa 147 koło Borowej Wsi
Pozdro dla kierownika i jego towarzysza w srebrnej 166 Kr.... widzianej dzisiaj ok godziny 12:00 na światłach przy Wydziale Mechanicznym PK w Krakowie - odmachane... oraz kierownika 156 na klubowych ramkach widzianego na Stella-Sawickiego... Kolega lekko zdezorientowany ale chyba zauważył![]()
![]()
Pozdro dla kierownika błękitnej 147 widzianej ok. 14-15 w AlwerniKolega ramek nie miał, ale łapa w górze była
![]()
Pozdro dla AR Mito (biała)AR widziana na parkingu Polkomtela na Ceglanej w Katowicach
![]()
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW