nie no tak zle z lakierem nie ma ale nie myslisz ze ładnie by wyglądała na carbonowo??ale zeby felgi tez w carbon zrobic to az takim hardkorem nie jestem
![]()
nie no tak zle z lakierem nie ma ale nie myslisz ze ładnie by wyglądała na carbonowo??ale zeby felgi tez w carbon zrobic to az takim hardkorem nie jestem
![]()
o co k'mon???
Chcesz całe auto okleiną carbon robić? Bo jak dla mnie to trochę nie bardzo to będzie się kupy trzymać... Ale to tylko moje zdanie![]()
Już odpowiadam co myślę - widziałem jakoś na koniec wakacji auto oklejone (całe) folią carbon i nie zrobiło na mnie takiego wrażenia jak się spodziewałem. Oglądałem też kilka aut rajdowych, które miały oklejone maski czy inne elementy i nie byłem pod wielkim wrażeniem. Z bliska niestety nie wygląda to aż tak dobrze jak by się mogło wydawać.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
no a ja wlasnie widzialem juz pare aut oklejonych carbonem i jest fajny efekt bo z daleka wyglada jak mat a z bliska carbon![]()
o co k'mon???
Nie wiem... Moim zdaniem to delikatnie agro tuningiem może zalatywać w przypadku Alfy.. jakieś japańce to rozumiem, ale nie wiem czemu jakoś w Alfach tego nie widzę. Chyba że miałbyś zrobione całe auto na styl "rajdowy" .
Sorki, może źle się wyraziłem i źle mnie zrozumiałeś. Po prostu chodziło mi o to że do tego typu sylwetki jaki ma Alfa 156, nie pasuje trochę carbon. Ale to tylko moje zdanie. Bo sylwetka tego auta, jest zbyt "lekka" i "delikatna" . Co innego na styl "rajdowy" pt. ori ospojlerowanie, wybebeszony środek, kubły itp. Ale tak z drugiej strony to po prostu nie widziałem jeszcze AR 156, która była by cała w carbonie zrobiona i po prostu może dlatego to do mnie nie przemawia. I żeby nie było - nie miałem na celu Cię urazić czy coś w tym rodzaju.
heheh nie obrazilem sie no i wlasnie tutaj jest problem bo ja tez nie widzialem jeszcze alfy zrobionej w carbon i mnie to ciekawino ale moze na wiosne jak nikt mnie nie uprzedzi zobaczymy jak wyglada 156 w carbonie :
własnie sie zastanawiam i mysle ze powinna wygladac niezle jakby jej dal jakis fajny kit,cyknął w carbon i zglebił ile sie da![]()
o co k'mon???
też uważam,że carbon raczej nie pasuje do Alfy... do Beemki może ale z Alfą słabo.
Sam chcę zrobić czarną folię na dachu i pomalowac felgi na czarno- co sądzicie o czymś takim?
Autko jest srebrne 156 sw
Rajdowy czy raczej wyścigowy styl - ASSO
Poza maską ogólnie jest ok.
![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]