Witam ogladalem alfe 147 1.6 105koni i swieci sie w niej kontrolka zolta i ma slabsza moc,co to moze byc wedlug was? W najgorszym wypadku ile moze kosztowac naprawa mniej wiecej? Pozdrawiam.
Witam ogladalem alfe 147 1.6 105koni i swieci sie w niej kontrolka zolta i ma slabsza moc,co to moze byc wedlug was? W najgorszym wypadku ile moze kosztowac naprawa mniej wiecej? Pozdrawiam.
W najgorszym wypadku to wymiana silnika na nowy w ASO.
Jakieś 20 tyś zł
Pozdrawiam
Wole uzywke za 1500Nic,trzeba to podpiac pod kompa i zobaczyc co wykaze.
Jak chcesz to potrafisz napisać coś sensownego![]()
Nie musieliscie od razu dogryzac,wiem ze moze byc wiele czynnikow..no nic podjade do kumpla i niech zobaczy.
- dlatego dawniej można było pisać posty dopiero po 3-4 miesiącach od zarejestrowania sie.
- chociaz z drugiej ztrony brakuje takiego działu dla początkujących jak "piaskownica", "przedszkole".
- można wtedy zadawać w tym dziale dość madre pytania bez przytyczek.!!!.
+ e-Niro KIA 64 kWh battery, 200CV, 400 Nm
Pokazalo kilka bledow na kompie,w poniedzialek ma mi to zobaczyc.Ktos mi powiedzial ze moze to byc przepustnica,odlaczylem wytczke i auto jakby troche lepiej jechalo..chociaz nie chodzi tak jak powinno.Jaki olej silnikowy polecacie do niej? przebieg 170tys nie wiem co lal poprzednik,to prawda ze w tych silnikach powinno sie lac pod maximum?
Prawda.
http://www.forum.alfaholicy.org/147/...polecacie.html
Lenistwo to choroba.
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
Napisalem w tym temacie,pozatym widze tam tylko 2 posty i zaden bez odpowiedzi.Dobra,znalazlem odpowiedni temat.