kolego 1.9 i JTDm sa z tylu wiec chyba chodzilo Ci o tyl auta
kolego 1.9 i JTDm sa z tylu wiec chyba chodzilo Ci o tyl auta
Chyba nawet gorsza dla 159, bo były w innym przedziale cenowym
Ładna 159 sprzedaje się szybko. Ode mnie w ostatnie 2 tygodnie "wyjechały" 3 sztuki. Żadna nie stała dłużej niż tydzień.
Ta 159 z Libiąża to na 90% wersja 120KM po chipie na 150 - stąd taka cena i dlatego też auto tyle stoi.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Chciałem jechać obejrzeć ten samochód we wrześniu. Jego cena wynosiła wtedy 42900 zł. Podczas rozmowy telefonicznej sprzedający trochę kręcił, a gdy zapytałem się czy samochód był gdzieś uderzony, szpachlowany czy dwukrotnie malowany to się wkurzył. Powiedział, że mogę kupić taki sam droższy o 5 tys i nie będzie nigdzie malowany. Powiedziałem mu wprost, że przyjadę z czujnikiem grubości i mechanikiemWtedy przemiły Pan powiedział, że każdy samochód był gdzieś malowany i jak chce nowy to żebym sobie do salonu pojechał hehehe. Podziękowałem i się rozłączyłem bo nie miałem ochoty jechać na śląsk z Warszawy.
Na allegro stoi jeszcze Alfa 159 z salonu od 1 właściciela. Przebieg ok 160000. Sprzedający zszedł z ceny już ponad 10.000 zł bo od 7-8 miesięcy nie może jej sprzedać
no to nie masz "full opcji"![]()
Born to be wild.
To taka "half opcja"
No prawda chłopaki, pomyliłem się, albo sam się oszukałem, pewnie przy sprzedaży będę miał problem.
Było brać tą nawigację - teraz mógłbyś napisać że masz full opcję a tak to niestety nie.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ogladałem u nich w komisie dwie 159. Jedna 2.4 JTDm czarna która była z tyłu bita chyba po sam fotel pasażera. Druga to ta o której kolega juz pisał wcześniej 1.9 JTD 8v po chipie na 150 koni. Oczywiście dopiero na miejscu okazało się że jest po chipie jak zacząłem naciskac jak 8 v silnik moze miec 150 kucy skoro miały 120 i jak sie rozmnożyły a druga sprawa za miała cały prawy bok malowany drzwi razem ze wnękami plus błotniki przód i tył - czyli leżała na boku.
W ich drugim komisie który jest trochę wcześniej znaleźliśmy SABA 93 z 2007 roku. Gadka szmatka itd oczywiście autko igiełka nie bite i bez nakładu finansowego. Jak się zacząłem mu przyglądać okazało się ze przy puszczaniu sprzęgła cos grzechocze co się wiąze z wymiana sprzęgła i całkiem możliwe że dwumasu. DO tego był bity lewy tylny bok i cieniowane drzwi. ( pościągałem uszczelki drzwi i było widać przejścia ) a jak juz zacząłem sie z nim kłócić to przywiózł miernik lakieru i okazało sie ze miałem rację. CO by nie było Zbiliśmy sporo kasy i kupiliśmy. Sprzęgło i dwumas wymienione i smiga jak mało co.
Podsumowując - jedna wielka banda kombinatorów na 3 oglądane u nich auta wszystkie bite. Więc ta alfa "igiełka" raczej nie bedzie