Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Temat: czemu się nie sprzedaje...?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Czarny_28
    Mieszka w
    Dębica RDE - podkarpackie
    Auto
    AR 159 SW, Progression, Nero Oceano, 1.9 JTDm 16V, 2006r.

Domyślnie

kolego 1.9 i JTDm sa z tylu wiec chyba chodzilo Ci o tyl auta

Użytkownik Fachowiec Avatar Tomek_KRK
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    AR 159

Domyślnie

Cytat Napisał drift-r Zobacz post
    Czyli sprzedawałeś przynajmniej dwa lata temu - wtedy była trochę inna sytuacja niż teraz.
    Chyba nawet gorsza dla 159, bo były w innym przedziale cenowym
    Ładna 159 sprzedaje się szybko. Ode mnie w ostatnie 2 tygodnie "wyjechały" 3 sztuki. Żadna nie stała dłużej niż tydzień.
    Ta 159 z Libiąża to na 90% wersja 120KM po chipie na 150 - stąd taka cena i dlatego też auto tyle stoi.
    WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów

pawel182
    Gość

Domyślnie

Chciałem jechać obejrzeć ten samochód we wrześniu. Jego cena wynosiła wtedy 42900 zł. Podczas rozmowy telefonicznej sprzedający trochę kręcił, a gdy zapytałem się czy samochód był gdzieś uderzony, szpachlowany czy dwukrotnie malowany to się wkurzył. Powiedział, że mogę kupić taki sam droższy o 5 tys i nie będzie nigdzie malowany. Powiedziałem mu wprost, że przyjadę z czujnikiem grubości i mechanikiem Wtedy przemiły Pan powiedział, że każdy samochód był gdzieś malowany i jak chce nowy to żebym sobie do salonu pojechał hehehe. Podziękowałem i się rozłączyłem bo nie miałem ochoty jechać na śląsk z Warszawy.

Na allegro stoi jeszcze Alfa 159 z salonu od 1 właściciela. Przebieg ok 160000. Sprzedający zszedł z ceny już ponad 10.000 zł bo od 7-8 miesięcy nie może jej sprzedać

Użytkownik Świeżak Avatar rysiek
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Giulia 2.0 200KM

Domyślnie

Cytat Napisał zonkil90 Zobacz post
    Poza tym jaka to "full opcja" bez navi????
    A co w tym dziwnego? ja mam full opcje + ksenony, skóra, podgrzewane fotel i inne dodatkowe pierdoły, a navi nie brałem bo zwyczajnie nie chciałem.

Użytkownik Romeo Avatar grzdylu
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    GTV 3,0 V6

Domyślnie

no to nie masz "full opcji"
    Born to be wild.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Wrocław
    Auto
    6

Domyślnie

To taka "half opcja"

Użytkownik Świeżak Avatar rysiek
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Giulia 2.0 200KM

Domyślnie

No prawda chłopaki, pomyliłem się, albo sam się oszukałem, pewnie przy sprzedaży będę miał problem.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar drift-r
    Mieszka w
    Szczecin/Łódź (czasem)
    Auto
    AR 147 1.6TS Distinctive 2001

Domyślnie

Było brać tą nawigację - teraz mógłbyś napisać że masz full opcję a tak to niestety nie .

Użytkownik Alfa i Omega Avatar eMka
    Mieszka w
    zza kierownicy
    Auto
    156 '02 1,8 TS plus 159 '06 3,2 Q4

Domyślnie

Cytat Napisał rysiek Zobacz post
    No prawda chłopaki, pomyliłem się, albo sam się oszukałem, pewnie przy sprzedaży będę miał problem.
    nie łam się! My mamy wypasioną wersję (też nie full, bo nie mamy elektrycznych siedzień <szok>), ale silnik niewłaściwy

ja i ona - "iniemamocne"

Użytkownik Fachowiec Avatar pampik
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    była - AR 166 2.4 JTD / 159 1.9 JTDm 16V 07r - jest 159 2.4 210 :)

Domyślnie

Ogladałem u nich w komisie dwie 159. Jedna 2.4 JTDm czarna która była z tyłu bita chyba po sam fotel pasażera. Druga to ta o której kolega juz pisał wcześniej 1.9 JTD 8v po chipie na 150 koni. Oczywiście dopiero na miejscu okazało się że jest po chipie jak zacząłem naciskac jak 8 v silnik moze miec 150 kucy skoro miały 120 i jak sie rozmnożyły a druga sprawa za miała cały prawy bok malowany drzwi razem ze wnękami plus błotniki przód i tył - czyli leżała na boku.

W ich drugim komisie który jest trochę wcześniej znaleźliśmy SABA 93 z 2007 roku. Gadka szmatka itd oczywiście autko igiełka nie bite i bez nakładu finansowego. Jak się zacząłem mu przyglądać okazało się ze przy puszczaniu sprzęgła cos grzechocze co się wiąze z wymiana sprzęgła i całkiem możliwe że dwumasu. DO tego był bity lewy tylny bok i cieniowane drzwi. ( pościągałem uszczelki drzwi i było widać przejścia ) a jak juz zacząłem sie z nim kłócić to przywiózł miernik lakieru i okazało sie ze miałem rację. CO by nie było Zbiliśmy sporo kasy i kupiliśmy. Sprzęgło i dwumas wymienione i smiga jak mało co.

Podsumowując - jedna wielka banda kombinatorów na 3 oglądane u nich auta wszystkie bite. Więc ta alfa "igiełka" raczej nie bedzie