ja też nie mam żadnych oznaczeń z tyłu. Te wszystkie oznaczenia można zdemontować bo są przyklejane na taśmie dwustronnej. Zależy od gustu co sie komu podobaja wolę bez oznaczeń
![]()
ja też nie mam żadnych oznaczeń z tyłu. Te wszystkie oznaczenia można zdemontować bo są przyklejane na taśmie dwustronnej. Zależy od gustu co sie komu podobaja wolę bez oznaczeń
![]()
to tak w formie zartow :wink:Napisał rigobert
http://pl.youtube.com/watch?v=FdijTTxWwWk
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
W salonie jak odbierasz nowy i nie chcesz oznaczeń modelu to musisz za to dodatkowo zapłacic.... Nie zawsze więc ich brak oznacza stłuczkę
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
W przypadku AR jest to opcja gratisowa :!: W poprzednim swoim poście przekleiłem tekst ze strony oficjalnej AR.Napisał Maciek-156
inni biora kasę za brak oznaczeń
A jeżeli jesteśmy w dziale oznaczeń, to czemu jedne alfy mają listwę ozdobną na klapie a jedne nie mają - chodzi o wersję po FL.
Może to opcja wyposażenia, listwa jako dodatkowo płatna rzecz? Jeden chciał drugi nie![]()
ma ktoś link z działu zrób to sam- jak odkleić oznaczenia np silnika z klapy bagażnika ? Nie mogę znaleźć
~ taka była piękna ! :C