mi w IC za góny wahacz TRW krzyknęli 350 złociszy
złodzieje i tyle ale tylko w detalu, bez zniżek
Jak ja kupowałem był po 155 zł. Tyle że nie mieli i musieli ściągać za 190. cena podskoczyła, jednak nie ma tragedii przynajmniej do benzyny. Porządny sklep z częściami do Alfy. Nie wiem gdzie wy koledzy kupujecie te termostaty tak drogo.
http://www.autosklep24.pl/pl/p/Termo...0-TS-BEHR/8950
---------- Post added at 01:51 ---------- Previous post was at 01:49 ----------
Radzę jeszcze trochę podzwonić.![]()
Woland no dzięki kolego, szkoda tylko żen ie dostałem tego linku tydzień wcześniej![]()
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
dokładnie w tym sklepie i ja kupowałem do mojego diesla termostat BEHR, ogólnie mają dobre ceny
koledzy powiedzcie, bo w najbliższych dniach czeka mnie wymiana termostatu, powiedzcie co polecacie z 3 typów ( Vernet, Behr, czy Gates)
Verneta moge miec za 220zł
Behr 247 zł
a Gates za 260zł
cena w sumie tak nie gra roli tylko Kwiestia który byłby najlepszy
o vernetach sie troche naczytałem i zdania są podzielone, co polecacie?![]()
O Vernetach zdania podzielone.
Co do Behra, to każdy chwali, zatem bierz Behra. Różnica cenowa żadna
"Proście a będzie wam dane"A tak serio to zawsze staram się jak już znajdę typ i numer katalogowy szukać w jak najniższej cenie rynkowej. Akurat ten sklep to profesjonaliści bo z nimi rozmawiałem ,wystarczy VIN auta i wszystko Ci znajdą.
---------- Post added at 17:26 ---------- Previous post was at 17:23 ----------
Od siebie bym polecił, wiadomo BEHR. Różnicy cenowej nie masz dużej. Może kolega Puotek Ci taniej sprzeda.
Koledzy a powiedzcie mi termostaty z Gates? niebardzo. pytam sie bo wlasnie tego mam dostepne w razie czego od reki![]()
Zamów i poczekaj na BEHRa, będziesz zadowolony. O Gates się nie wypowiem bo nie używałem, pewnie mało kto na forum go testował, nie daj sobie wcisnąć tego, co sprzedawcy zalega na półce. Ci którzy kupili właśnie BEHRa są zadowoleni i nie narzekają, po co kombinować i być królikiem doświadczalnym. Zrobisz jak uważasz.