Niestety Sylwia nie mam ani jednej mapy.już nawet wkładałem z różnych gps-ów i nic.A Ty może masz oś?Oryginał podobno kosztuje ponad 8 stówek. ;//
Niestety Sylwia nie mam ani jednej mapy.już nawet wkładałem z różnych gps-ów i nic.A Ty może masz oś?Oryginał podobno kosztuje ponad 8 stówek. ;//
spoko to wyglądaale ja i tak wole mieć porządne radyjko bo czysty dźwięk jest dla mnie ważniejszy. A navi mam w komórce i jak mi trzeba to włączam
No ale muszę przyznać że nieźle wygląda.
Tak mam niemiecka i polska. Navi uzywam dosc czesto, bedac np. w PL swietnie sie przydajeNapisał kasbak
Original az tyle nie kosztuje. Nowa originalna mapa niemiec kosztuje w granicach 100€, Polska nie bedzie drozsza, nie wieze.
Musialbys posluchac mojego dzwieku, niejeden juz wywalil :shock:Napisał djnero
sorka nie rozumie - dźwięk w twojej belli jest tak dobry że już nie jedna osoba wyrzuciła swoje oryginalne radyjko i wstawiła inne (a piszesz że masz oryginał z navi) czy tak kiepski że natychmiast wywalili navi i wstawili jakieś inne?Napisał Sylwia
TO MOżE NIE WIESZ żE DO NAVI JEST MONTOWANY SYSTEM BOSSE.Napisał djnero
100 euro to już spoko, apowiedz gdzie kupiłaś?a może była by możliwość skopiowania, to zwrócę Ci połowę zaoryginał.na razie wystarczyła by mi polska.co ty na to?Napisał Sylwia
witam wszystkich,
właśnie skombinowałem sobie mapę Polski 2007/2008,
Rzeszów i okolice to dramat, brak dróg które istnieją conajmniej 5 lat,
Jadę za tydzień do Krakowa to sprawdzę nowe drogi koło dworca, oraz nowy kształt A4 (obwodnica Wojnicza)
mapka kosztowała mnie kilka minut ściągania i kilka minut wypalania,
no i zmarnowane 3 płytki zanim doczytałem wszystkie szczegóły dotyczące know-how.
i co jak mapa? ja właśnie dostałem płytke za 150 zł od gościa z allegro sprawdzałem to chodzi super,ma nawet wgranego polskiego lektora.jak sprawdze jaka dokładność to zapodam link.Napisał piluim
No właśnie, ja zamiast kupować i tak pirackie płytki na allegro ściągnąłem sobie z neta i zgrałem sam, również z polskim lektorem ale jak na razie okolice Rzeszowa jak już wspomniałem mnie nie satysfakcjonują, po powrocie z miasta Kraka dam znać.Napisał kasbak
Pozdrawiam