Dzięki za tą stronke. Jednak nie dokońca rozumiem twoją wypowiedź "A moze na poczatek dobrze zamontowac to co jest a pozniej oceniac czy cos gra dobrze czy nie?" CO niby mam montować??
Dzięki za tą stronke. Jednak nie dokońca rozumiem twoją wypowiedź "A moze na poczatek dobrze zamontowac to co jest a pozniej oceniac czy cos gra dobrze czy nie?" CO niby mam montować??
Słowem klucz jest słowo "dobrze" , jezeli przeczytales t owiesz jak sie montuje i przygotowuje do montazu drzwi. Jezeli drzwi masz wygluszone i wytlumione , tweetery odpowiednio ukierunkowane a glosniki sztywno osadzone to fakt lepiej zmien sprzet jezeli nie to bez tego zabiegu wszystko gra marnie.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Sprawdzę chociaż wątpie żebym zrobił taką pomyłkę... Ale nigdy nie mów nigdy![]()
A podłączyłeś zwrotnice z tego zestawu też? Te głośniki nie są najlepsze, ale ja bym je zostawił i skupił się na odpowiednim montażu i wygłuszeniu drzwi matami (STP, GMS). Problemem w twoim przypadku jest też słabe radio. Sama wymiana sprzętu nie wystarczy jak wcześniej wspomniał kolega SALTO, bo będzie nadal kupa.
Moja rada jest taka: na początek wygłusz drzwi i zmień radio, a na pewno usłyszysz poprawę![]()
te zwrotnice wyje.... tzn kabel uciąłem i po prostu podpiąłem w miejsce orginalnych tweterów nowe. Kable zostały oryginalne. To radio które podałem będzie ok??
http://allegro.pl/clarion-db189rgmp-...926064641.html
takie radio mam u siebie i powiem, że gra wyśmienicie. Poprzednio miałem jakieś JVC też w miarę nowy model ale żadnego basu nie wydawało.. ale przy clarionie mogę śmiało powiedzieć że jest rewelacjamoże radio w sobie z wyglądu nie jest piękne ale właśnie takie chciałem żeby pasowało do deski rozdzielczej no i żeby podświetlenie było takie
![]()
Ze 164 trudno się wyleczyć
nie podoba mi sie i to tak wogóle
chyba zostane przy pioneer 4300 pzdr
też tak myśle że zrobiłem błąddobrze że je mam w domu
musze podłączyć