Pozdrawiam kierownika czerwonej przedlifotwej 147 na klubowych ramkach, spotkanego dzisiaj w Tychach na ul. Grota-Roweckiego. Często Cię widzę zaparkowanego na Grota-Roweckiego bo mieszkam obok Azetu, ale pierwszy raz widziałem Twoją alfę w ruchu.
Pozdrawiam Alfe 156 w pięknym niebieskim kolorze, z którą mijałem się na Arki Bożka w Bytomiu dzisiaj koło 13, odmachałem, niestety chyba zbyt późno
Czasami to aż mi głupio, że inni mają takie brzydkie samochody
Pozdrawiam Cię kolego sskamilssSpoko, widziałem że się obróciłeś, więc byłem pewien że wiesz o co chodzi
Bo dzisiaj dużej ilości ludzi machałem i tylko dziwnie patrzyli
Piękna ta Twoja Alfinka
i dzięki za docenienie mojego kolorku
![]()
pozdrawiam wiedzmaka który niestety jechał na lince wczoraj za mna ale nawet udało nam sie przekroczyć prędkosc hahah co 2 alfy to nie jedna![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdro dla alfy dzis w dąbrowie, która pomrugałaniedaleko WORDu
Pozdrawiam stojąca 147 SG117** na Rybnickiej w Gliwicach![]()
Pozdrawiam ciemną 147 na KWA z ramkami, widzianego dziś o 3 w nocy pod Energy 2000![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm