shrek2oo7 - udało Ci się już jakieś fotele kupić?
shrek2oo7 - udało Ci się już jakieś fotele kupić?
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
jest ktoś w stanie powiedzieć co nie pasuje z GT ? oparcie czy siedzisko ? wydaje mi się, że powinno wszystko pasować jeśli wymienimy również boczki..
Wg. sprzedających fotele z GT nie powinno być problemów z zamontowaniem, ale spotkałem się już z kilkoma wypowiedziami odnośnie tylnej kanapy, że wcale nie musi pasować. Może chodzić właśnie o boczki. Aczkolwiek trzeba byłoby dokładnie porównać 147 z GT i wtedy znaleźć ewentualne różnice.
odświeżam temat!
ktoś już wie coś więcej ?
na boczkach mi nie zależy, a niestety w 147 TI nie było skóry ani czerwonej ani bananowej a czarna mnie nie interesuje.
Ostatnio edytowane przez omen ; 04-12-2011 o 00:19
Przede wszystkim to jeśli chodzi o kanapę to mocowanie oparcia pewnie jest inne.. bo bagażniki jakby nie było się różnią w 147 i GT.. także podejrzewam że zamiana tyłu w 147 na te z GT raczej niemożliwa.. Sam kiedyś myślałem nad tym dość mocno bo ładnie by to wyglądało![]()
Za ok 2 tygodnie bede w PL i obadam jak to wygląda. Ojciec ma GT i zobaczymy co to będzie.
W najgorszym wypadku załaduje 2 przednie czerwone fotele z GT a kanapę czerwoną z 147. Ale już nie będzie tego efektu niestety.
Panowie a jak jest z montażem foteli ze 147 przed liftem do poliftowej jakieś spore komplikacje ? Na allegro sporo skórek do przedliftowych niestety po fl praktycznie nic :/
To trzeba byłoby sprawdzić dokładnie ale z tego co pamiętam fotele oraz kanapa były dokładnie takie same.
z moich i kolegow rozwazan wynikalo ze nei bedzie problemu. inaczej jezeli poruszymy temat przerzutki z gt do 147