Witam szanownych kolegów,
może ktoś z Was posiada czarną 159 w sedanie (najlepiej na ładnych kołach) i chciałby trochę dorobić sobie wynajmując mi auto do ślubu, oczywiście z kierowcą. Dokładnie chodzi o sierpień , woj. śląskie.
R
Witam szanownych kolegów,
może ktoś z Was posiada czarną 159 w sedanie (najlepiej na ładnych kołach) i chciałby trochę dorobić sobie wynajmując mi auto do ślubu, oczywiście z kierowcą. Dokładnie chodzi o sierpień , woj. śląskie.
R
Poszło PW
a granatowa perła może być? Zajmuję się profesjonalnie wynajmem aut do ślubu...
tak swoją drogą to 159 nie jest najlepszym autem do ślubuza mało miejsca z tyłu..jak Panna Młoda ma sporoą objętość sukni (koła itd.) to cięzko będzie jej zająć miejsce z tyłu. Wiem z doświadczenia ja z moją żoną jechaliśmy do ślubu Chryslerem 300C i był problem z wsiadaniem i wysiadaniem z auta a co dopiero w 159
![]()
Born to be wild.
alfa nie jest zbyt obszerna ani zbyt wygodna, ale za to jak wygląda!
oj tam oj tam, przecież wiem, że wygląda świetnie inaczej sam bym nie kupił 159. Auto jest piękne bez 2 zdań...ale obszerne nie jest i jako limuzyna ślubna to tak średnio300C to po prostu czołg paskudny...ale w środku można się nawet spokojnie położyć w dwie osoby
![]()
Born to be wild.
To nie jest dyskusja na temat czy pojechać 159 do ślubu ale kto może wynająć, czyli osoba ta jest już zdecydowana.