Wiem to doskonale, ale już kilka razy się przydała (niestety) więc lepiej ją mieć niż jej nie mieć
Aha, żeby nie było - używałem jej tylko w obronie własnej, nie jestem jakimś drechem co szuka zaczepki i leje każdego co popadnie![]()
Jakoś śmigam zawodowo 2 lata po całej europie, i na pewno miałem więcej takich akcji jak Ty, lecz niestety ręce wystarczają bo gdybym zobaczył kogoś z palką, nożem lub czymś innym to na dzień dobry został by od razu wyśmiany. Jeśli mówisz o tym, że trąbił na Ciebie bo sie nie wepchałeś, czasami jest to fakt denerwujące zwłaszcza w zakorkowanym mieście kiedy każdy czeka na dogodną sytuację zamiast jej szukać bo czasami ktoś kto boi się wyjechać osobówką to ja zdążył bym za ten czas wyjechać zestawem 17sto metrowym i wcale nie mówię, że byleś winny tylko jedynie wyrażam swoje odczucia...
i ps jeśli dochodzi do takiej sytuacji to najczęściej życzę takiej osobie aby nigdy nie trafiła na takiego idiote w życiu prywatnym jakim on jest sam... ps, bił byś faceta który wiezie własne dziecko, i ono miało by na to patrzeć? czasami faktycznie komuś się może śpieszyć i trzeba przymykać oczy na niektóre chamskie wybryki, bo nikt z nas nie jest święty...
Akurat kto jak kto, ale ja do ślamazarnych kierowców nie należę, a nie było zakorkowane, tylko głupie miejsce gdzie ludzie głupio wyprzedzają, a akurat tylko dwa auta jechały i to bardzo blisko, więc stwierdziłem że nie ma sensu pałować Alfy na zimnym. W innym przypadku to też sam się wkurzam jak niektórzy się smolą z tym jeżdżeniem. Nie pobiłem nigdy nikogo przy dziecku czy przy kobiecie. Były to sytuacje w których miejscowe dreso menele, chciały żeby im uiścić opłatę parkingową bo jak nie to mi auto obrzucają kamieniami... A że nie chcieli mnie wypuścić, to samemu nie widziało mi się rzucać na 3 kolesi z gołymi rękami mając tą rurkę przy sobie... A druga sytuacja była zbyt zawiła żeby ją opisywać![]()
Ja nie mówię akurat, że to Ty taki jesteśa co do dreso meneli to sam bym to wyeliminował ze społoczeństwa
![]()
Ja bym z chęcią wyeliminował tych fajasów co stają pod galeriami handlowymi itp i podlatują z hasłem "to pana auto? Może być pilnowane" i wystawia zasraniec ręke po kase... nie dasz to jeszcze Ci taki obije auto bo co mu zależy jak i tak już w życiu nic nie ma i nie osiągnie... takich to powinni wystrzelać... kiedyś było mi ich żal ale nie teraz jak byłem świadkiem już chyba miliarda przykładów gdzie w urzędzie pracy chcieli im Ją dać a Ci to pier.....
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
słuchajcie, jechał ktoś ostatnio do Warszawy? słyszałem, że droga w obie strony nieciekawa... czeka mnie wypad w weekend i aż się boję :/
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW
No niestety nie pocieszę Cię... ani nie będę ściemniać.. droga do Wawy jest do dupy... ciągle jakieś zwężki i takie badziewie różne. Więc lepiej zarezerwuj sobie więcej czasu i nerwówwiadomość z przed 1,5 tygodnia...
kurde masakra ponoć jest .... a nie chce mi się PKP jechać :/
Jurajski Klub Alfa Romeo
www.jkar.org
Warsztat samochodów włoskich
www.flar-ital.pl
Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW