"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
Oczywiście lepsze na tył. AlfaFAN Twoje teorie można o kant d... potłuc i nie głoś ich bo ktoś przez Ciebie może źle skończyć (jeśli będzie uważał Cię za eksperta).
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
Każdy ma prawo do własnego zdania i każdy robi jak uważa. Nikomu nie każę, nikomu nie zabraniam.
Ja zakładam lepsze na przód, gorsze na tył. Wy róbcie jak chcecie
Przyczepności życzę każdemu.
"Nie boje się kogoś kto trenował 10000 kopnięć, boje się tego kto 10000 razy trenował jedno kopnięcie..." - Bruce Lee
No oczywiście, ale niektórym tego nie wytłumaczy. Brak podstawowej wiedzy z fizyki.
Ja zmieniam ośkami co sezon i na obu osiach mam takie same, problem z głowy.
A ty do golfa zakładasz stringi??? Co za znaczenie czy to premium czy zwykły mieszczuch. (dla ścisłości to które alfy są premium bo 156 to średnia). Kupuję to na co mnie stać i chcę czuć się w tym aucie bezpiecznie.
To, że ktoś ma AR to ma sobie dodać +50 do zajebistości?? Bo nie wiem o co chodzi
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Też mnie irytuje przekonanie, że posiadanie Alfy wynosi jej właściciela ponad innych użytkowników dróg a z niego samego czyni estetę, miłośnika sztuki i kultury i znawcę gustów.
Stereotypy i to brzydkie.
Na tył. Choćby dlatego, ze mając gorsze opony na osi napędowej(fwd) cały czas wiesz gdzie są ich ograniczenia.Nie rozumiem argumentu o przyspieszaniu. Wychodzi na to, że ważniejsze jest przyspieszanie niż prowadzenie. Co nie zmienia faktu, iż nie rozumiem pojęcia "gorsze opony". Najważniejszy element samochodu, jako jedyny zapewnia kontakt z podłlożem ale jednocześnie najwięcej na nim się próbuje oszczędzać.