jak na zdjęciu, do czego są te uchwyty, czy są jakieś akcesoria do tego ?
jak na zdjęciu, do czego są te uchwyty, czy są jakieś akcesoria do tego ?
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
To są uchwyty do siatek mocujących bagaże.
mysle, ze jest to przydatny patent - na szybko blokuje sie rzeczy po zakupach w markecie i spokojnie do domu mozna wrocic bez obaw, ze butelki z piwkiem beda wedrowac podczas podrozy po calym bagaznikuNapisał piter34
szukam tego na allegro, ale... nie moge trafic na uzywki![]()
No właśnie, nie che kombinować z jakimiś uniwersalnymi rzepami/siatkami/skrzynkami itp.
Ma ktoś coś takiego ? Może jakiś foto + zoom jak wygląda sam zaczep oryginalny.
I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem...
Mam w domu prospekt, na którym widać oryginalne akcesoria LineaAlfa, właśnie takie siatki. Postaram się to jakoś wrzucić na forum.Napisał jazzu
nr oryginalne siatek z katalogu akcesorii:
AR 156 SW - 5901448 - Dwie siatki na oparcie kanapy tył, wew.bagażnika
AR 156 SW - 5901408 - siatka na lewe nadkole
AR 156 SW - 5901405 - siatka na podłogę bagażnika
i co wiadomo jaki zaczep przychodzi do tych plasticzków?
ogólnie to chciałbym taką siatkę po boku bagażnika a nie tzw dociskową... widziałem taką do bravo z wkrętami do tej wyściółki bagażnika ale miała ramkę z metalu a ja chciabym taką bardziej rozciągliwą
najbardziej zależy mi na tym żeby ktoś jasno powiedział,że da się albo nie przyczepić coś do tych oryginalnych plasticzków ze zdjęcia....
super - a zrobiłbyś zdjęcie samych tych plasticzków-zaczepów?
Nie wiem ile kosztuje taka siatka, ale ja korzystam z elastycznej linki od plandek, którą można kupić w sklepie za 50 gr za metr, i sam sobie związałęm siatkedość mocną bo te linki mają z 6 mm srednicy.
Alfa Romeo:Giulia 2.0 '18- w budowie/159 2.0 '10 - na sprzedaż /156 2.0TS '97 -moja pierwsza -zgniła/156 2.0 JTS - trzymam na klasyka
Pozostałe: Uaz 469 2,6i(Isuzu) - w błoto / Isuzu Trooper 3,5 V6 - w błoto / Volvo XC90 2.4D - nudziarz / Honda CB750 '91/ Fiat 126p '96