A tak w ogóle, to możesz zamieścić ogłoszenie w dziale związanym z poradami w sprawie kupna i prośbą o oględziny. Ktoś z okolicy na pewno podjedzie i zweryfikuje dane autko![]()
A tak w ogóle, to możesz zamieścić ogłoszenie w dziale związanym z poradami w sprawie kupna i prośbą o oględziny. Ktoś z okolicy na pewno podjedzie i zweryfikuje dane autko![]()
Muszę się pochwalić!)
Po 10,5 h podróży pociągiem, w końcu stałem się szcześliwym (i mam nadzieję, że to się nie zmieni) posiadaczem pierwszej Belli))
Pzdr!
PS. Temat do zamknięcia![]()
Nie ma co szufladkować pojazdów, że jak z Płocka to od razu szrot,składany z trzech itp itd. Ja akurat swoją kupiłem rok temu, też od "magików z Płocka" i nie narzekam. Mój tata kupił Lybre z Gostynina (podobne opinie jak o samochodach z Płocka) i jeździ już 3 rok. Także taki mały off topic.
Ale najważniejsze że już masz swoją Alfę. Witamy![]()
szroty sa wszedziei to nie ma reguly tak samo jak i handlooszusci, auto trzeba dobrze obejrzec i najlepiej zabrac ze soba jakas marude co bedzie studzic nasze zapaly bo jak nam cos sie spodoba to na wiele rzeczy oko przymkniemy a pozniej bedzie po kieszeni
![]()
Dokładnie tak jak pisze kolega wyżej nie ma reguły gdzie są dobre auta a gdzie złe ale żeby w polsce kupić jakieś dobre auto to niestety trzeba się namęczyć i najezdzić . Na ogłoszeniach i w rozmowach telefonicznych wszystkie są igły a na miejscu za zwyczaj szroty albo już dojechane albo bite z każdej strony
grunt to kupic egzemparz ktory byl odpowiednio traktowany, omijac takie gdzie sprzedajacy mowi mam go kilka lat i nic przy nim nie robilem![]()