wiesz z całym szacunkiem ale to typowe lusterka które widnieją na bmw czy ja wiem czy to będzie pasowało do Alfy ??
rzecz gustu ja bynajmniej wolał bym zostać przy orginałach lub zamówił novitec ale to już inna bajka z ceną
wiesz z całym szacunkiem ale to typowe lusterka które widnieją na bmw czy ja wiem czy to będzie pasowało do Alfy ??
rzecz gustu ja bynajmniej wolał bym zostać przy orginałach lub zamówił novitec ale to już inna bajka z ceną
dajcie spokój stocki są pięknetrzeba tylko odmalować sobie to aluminium co się pryszczy o jest git
co prawda pewnie za 2 lata może 3 będzie to samo ale warto
To przemalował ktoś sobie tak te lusterka w 156?Bo mnie to bardzo korci a chcę zobaczyć jak to wygląda przy ciemnym lakierze
Osobiście Momo nie polecam.. mam je u siebie.. bo moja 147 z Włoch sprowadzana była i ktoś sobie tam wrzucił.. Pewnie przez pierwsze no powiedzmy 5 lat super.. ale teraz auto ma już 11 lat.. i to logo momo jest w strasznym stanie.. Nakładki są przykręcane do plastikowej obudowy lusterek na dwa wkręty właśnie pod logiem i te wkręty ostatniej zimy zaczeły rdzewieć.. było sporo zabawy żeby je wymienić na nowe wkręty..
Ja dla spokoju planuje przed latem wymienić je na satynowe nakładki z ASO.. bo to brzydkie logo mnie męczyć mocno zaczeło :/ chociaż będzie mi szkoda tych momo.. ale cóż..
poka foty z bliska, jak to wygląda dokładnie!
A ja z innej beczki.... Da sie adoptowac lusterka z kiurnkowskazami z innego modelu do 156 ??