Dla mnie taka opcja też jest najlepsza, bo na śniadaniu zawsze znajdzie ktoś coś co lubi (serek, dżemik, szynkę itd.), zaś z obiadem sprawa wygląda gorzej, gdyż w Suścu nie byłem mile zaskoczony jak zobaczyłem na obiad białą kiełbasę i fasolkę po bretońsku, oczywiście nie mam tu do nikogo pretensji
Ale jednak wolny wybór na pewno będzie lepszą opcją.
Na 6 dni to już można nawet kawałek drogi się pofatygować, bo dla tych co na ostatni zlot pokonali 700km w jedną stronę to już powinno być odznaczenie "purpurowa alfa" czy cuś![]()
Więc już jasne gdzie ,świetnie bedzie blisko na zlot![]()
Jako niedoświadczony alfaholik również jestem za opcją ze śniadaniem a póżniejsze posiłki wedle uznania swojego bądż też grupy.![]()
nic nowego nie dodam jeśli napisze, że również popieram opcję dobre spanie+ sniadanie a reszta we wlasnym zakresie, myślę że to optymalna wersja![]()
Wspaniała dedukcja sherlokuJeszcze Majkel
Ja jestem za obiadem w cenie i grillem natomiast śniadanie i kolację to możemy sobie z Anią sami zrobić.Ja np śniadań nie jadam.Wolę iść na obiad niż stać przy garach bo na śniadanie to jak już to bułkę się przekąsi i jest ok.To samo z kolacją a jak będzie jakaś biesiada wieczorna to kolacja odpada więc po co za nią płacić.Zdecydowanie stawiam na warunki mieszkalne niż na jedzenie.To akurat jest sprawa drugorzędna bo wałówkę można sobie też zakupić albo zabrać z domu.
Teraz dość istotne pytanie.Ile ma trwać zlot?bo jak 3 dni co cena do 280 zł a jak 5 to do 400zł
Ostatnio edytowane przez Lukasz A. ; 20-12-2011 o 21:38
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
Spać godnie, żreć i pić jak popadnie
no chyba że nie dowlekę się do swojego wspaniałego pokoju czy to bedzie odliczone?
ale zgadzam sie na wszystkie opcje
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Jeżeli w cenie będzie tylko biesiada (jak to zwał tak to zwał) to też reflektuję. Nie mam nic przeciwko żeby przywieźć prowiant ze sobą. Cena będzie niższa albo standard wyższy (choć hotel **** nie musi być).
Rozważane są dwie lokalizacje
okolice Żywca z lotniskiem na os
Okolice Kielc z torem kieleckim
Długość zlotu
10-15.08
15-19.08
Jest to poczęści uzależnione od
W Kielcach tor mamy na 13.08
W Żywcu taki warunek postawił właściciel ośrodka, koledzy z południa szukają nadal ciekawych ośrodków z mniejszą ilością dni
Co do jedzenia tutaj jest jeden plus ,że właściciele dają rabat nawet 5- 10 zł za noc
Jak widzicie w jednym i drugim przypadku bierzemy dwa dni urlopu.
Proszę pamiętać,że ceny żywności wzrosły
Aha nie jest to oferta wiążąca i ostateczna.
---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:47 ----------
Na tak długi termin zapewnimy wiele atrakcji
Nie będzie mniej jak w Suścu.
Górale to gościnny i lubiący dobrą zabawę naród.
Jeden gościu obiecał nawet barana z rożna ,a miał takę dziwną alfę w Suścu![]()
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest